free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση η Χαλκίδα για το ματς με Πανθηραϊκό!

Καυστική ανακοίνωση – με δύο σκέλη – διαμαρτυρίας εξέδωσε η Χαλκίδα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη.

Αναλυτικά:

«Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, έχει δύο σκέλη. Το πρώτο της αφορά την καλή όψη του Ποδοσφαίρου, του αθλήματος που χαιρόμαστε να παίζουμε και να υπηρετούμε. Το δεύτερο σκέλος αποτελεί μια λαμπρή απόδειξη γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει «ποδοσφαιράκι».

Και οι εικοσιτέσσερις (24) που επανδρώσαμε στην αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα στη Σαντορίνη, ευχαριστούμε από καρδιάς την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους εργάστηκαν για την σημερινή φιλοξενία που τύχαμε από τον Πανθηραϊκό Α.Ο.. Άνθρωποι με αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, μας παρείχαν ότι ζητήσαμε και ήταν πολύ ευχάριστοι και φιλικοί μαζί μας, δείχνοντας πως τέτοιες προσπάθειες ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ και ΤΙΜΟΥΝ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Θήρας κι ευχόμαστε να τα πούμε ξανά και στη Χαλκίδα, ώστε να τους υποδεχθούμε όπως τους αρμόζει.

Τα παραπάνω είναι πολύ όμορφα, αλλά δυστυχώς δεν αρκούν για να σώσουν το καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι φαίνεται πολύ υποτιμητικό και προκαλεί γέλια όταν η διοίκηση μιας ομάδας (μετά από μια κακή διαιτησία στην έδρα της) βγαίνει δημόσια και να δηλώνει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική διαιτησία, θεωρώντας το «διαιτητικό παράδοξο» που της έτυχε ως μεμονωμένο περιστατικό. Προφανώς κι έπρεπε να ακολουθήσουμε την πεπατημένη, δηλώνοντας τον αποτροπιασμό μας για την διαιτησία που είχαμε στον αγώνα με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (ακυρωθέν γκολ, μη καταλογισμός πέναλτι, 3 κόκκινες κάρτες είναι μόνο τα προφανή που έγιναν) και να βρίσουμε και να απειλήσουμε Θεούς και δαίμονες. Ναι, θα γινόμασταν αρεστοί στον κόσμο μας, γραφικοί για τον υπόλοιπο κόσμο καθώς «άλλη μια ομάδα φωνάζει κατά της διαιτησίας» και «προστάτες» για όσους δίνουν και την ψυχή τους εντός αγωνιστικού χώρου κάθε Κυριακή και τιμούν την φανέλα της ομάδας μας.

Έτσι η ελληνική διαιτησία, μας έδωσε σήμερα την ευκαιρία για να επανορθώσουμε, με μια διαιτησία ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι απαράδεκτοι κύριοι Καρυοφύλλης, Φαγκρίδας και Παγουρτζής (άλλο κακό να μη μας βρει) πέτυχαν την σημερινή μας ανακοίνωση άξια, καθώς ξεκάθαρα διαμόρφωσαν ένα αποτέλεσμα, σχεδόν «χωρίς να αφήσουν ίχνη». Ήταν μιας πρώτης τάξεως «ληστεία» χωρίς ίχνη, καθώς φεύγοντας πήραν μαζί τους τον ιδρώτα και την αγωνιστική υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, την ψυχραιμία όλων των μελών της αποστολής μας, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.

Σχεδόν αυτονόητα (πόσο αστείο Θεέ μου) δεν σεβάστηκαν την ομάδα που για να έρθει σήμερα να αγωνιστεί εδώ, είχε κι έχει ένα τεράστιο, επίπονο και πολυέξοδο ταξίδι.

Η ομάδα της Σαντορίνης αγωνίστηκε καθαρά και με πάθος σήμερα εδώ κι αξίζει συγχαρητήρια. Από την άλλη, εμείς ευτυχώς που καταφέραμε και προλάβαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν είχαμε την επιλογή να αγωνιστούμε στο δεύτερο, η διαιτητική μας τριάδα δεν το επέτρεψε δυστυχώς ούτε για 5 λεπτά.

Ευτυχώς το Volcano TV ήταν εκεί και κατέγραψε όλη την αναμέτρηση, οπότε όλοι μπορούν να δουν πως δε «βλέπουμε φαντάσματα» και πως δεν είμαστε ούτε τρελοί. Όπως μας βεβαίωσαν οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού, το βίντεο του αγώνα θα «ανέβει» σύντομα στο κανάλι τους στο youtube, για οποιαδήποτε νομική και μη χρήση.

Δηλώνω πως η διοίκηση της ομάδας επέλεξε μετά από καθαρά δική μου εισήγηση να δηλώσει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική διαιτησία κι εφόσον δε δικαιώθηκε με αυτή της την επιλογή και η ομάδα ζημιώθηκε, ως «ηθικός αυτουργός» του σημερινού εγκλήματος, δηλώνω και δημόσια πως παραιτούμαι από τη θέση μου. Η σημερινή διοίκηση υπό την προεδρία του κ. Αναγνωστάκη όπως και ο προπονητής της ομάδας μας κ. Αυλωνίτης είχαν συναποφασίσει σε μια αιχμηρή ανακοίνωση που θα προστάτευε την ομάδα από τα σημερινά, την οποία δεν εκτέλεσα καθώς εξέφρασα την δική μου άποψη που τελικά επικράτησε. Έτσι, είναι κρίμα να δέχεται πυρά. Ζητώ λοιπόν από καρδιάς συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο για την σημερινή «ξεφτίλα της νοημοσύνης και της προσωπικότητάς» που υπέστησαν από το τρίο των διαιτητών και την «επικυρώνω» όπως πρέπει.

Τέλος και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλα τα παραπάνω είναι η δική μου τοποθέτηση που θαρρώ πως εκφράζει όλα τα μέλη της αποστολής μας στην Σαντορίνη. Δεν υπήρχε χρόνος ώστε να επικυρώσει αυτήν την τοποθέτηση το διοικητικό συμβουλίου κι έτσι ανεβαίνει με δική μου πρωτοβουλία-ευθύνη.

Ελπίζω να μη σας κούρασα

Ευχαριστώ για όσα έζησα εδώ.

Ο Υπεύθυνος γραφείου Τύπου κι επικοινωνίας

Ευστράτιος Κ. Αναστασιάδης»

Related posts

Η “Πρώτη” του Κερατσινίου (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Ο Αήττητος Σπάτων στην πρεμιέρα 3-0 τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής

Abola Team 2

Ανανέωσαν Μπίτιλης και Μαλάϊ στον Παλληνιακό

Abola Team 3