free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εθνικός 2-0 το Λουτράκι

Επέστρεψε στις νίκες ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά που ξεπέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Λουτρακίου με σκορ 2-0.

Ο Εθνικός που αγωνίστηκε ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Ταύρου,κυνήγησε το γκόλ απο τα πρώτα λεπτά του αγώνα και το κατάφερε στο 14΄της αναμέτρησης όταν ο Μακρυγιάννης τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0.

 

Ο Εθνικός είχε απειλήσει και νωρίτερα το Λουτράκι με την κεφαλιά του Ρούσση απο καλή θέση να φεύγει άουτ,ενώ διαμαρτυρήθηκε και για ένα πέναλτυ όταν η σέντρα σούτ του Κρητικού βρήκε το χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων.

Παρά το υπέρ του σκόρ ο Εθνικός συνέχισε να πιέζει δημιουργούσε τις ευκαιρίες και ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκόλ στο 44΄όταν ο Παυλάκης βρήκε τον Στασινό ο οποίος απο κοντά με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκόλ της ομάδας μας κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λουτράκι προσπάθησε περισσότερο να απειλήσει χωρίς όμως αποτελέσμα αφού σχετικά εύκολα η αμυντική γραμμή της κυανόλευκης ομάδας απομάκρυνε κάθε κίνδυνο απο την εστία μας ,τις ευκαρίες για να αυξήσει τα τέρματα του και σε αυτό το διάστημα όμως τις είχε  ο  Εθνικός  με τον Κατσικοκέρη κυρίως οι προσπάθειες του οποίου δεν βρήκαν στόχο.

Εθνικός: Σικαλιάς,Στασινός,Γερόλυμος (85΄Σωπασής),Κρητικός, Ρούσσης,Κωνσταντίνου,Μακρυγιάννης (80΄Κατίδης),Μισέλ (82΄Χατζησάββας),Κατσικοκέρης,Ρομάνο(87΄Μάναλης),Παυλάκης.

 

ΑΟ Λουτράκι (Νούλας Γ.-Πέτρου Σ.): Διάσσινος, Στασινόπιυλος Δ., Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Τσιώκος, Γούλας , Στασινόπουλος Λ, Γεωργίου (60’ Ζερβός), Γωνιάδης, Δαλκαφούκης.

Related posts

Mεγάλη επιτυχία για τον Ηλυσιακό: Κράτησε τον επιθετικό Μάλτσι

Από το Αγρίνιο στον Πειραιά!

Abola Team 2

Παπαματθαιάκης: «Δώσαμε τεράστια χαρά στον κόσμο του Ηρόδοτου»

Abola Team 2