free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πορεία πρωταθλητισμού η Προοδευτική, 1-0 εκτός το Κερατσίνι-Τί δήλωσε ο Βασίλης Σπάθας

Ανέβηκε στην κορυφή και δείχνει ότι θέλει να διατηρηθεί μέχρι το τέλος εκεί!

Ο λόγος για την Προοδευτική, η οποία επικράτησε του Κερατσινίου στην έδρα της με 0-1 και παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι “Ροσονέρι” φάνηκαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο στις δύο τελικές που δημιούργησαν πρώτα στο 25 ,το σουτ του Διάκου και εν συνεχεία στο 31, το χλιαρό σουτ του Ντούλια ήταν χλιαρά σουτ χωρίς δύναμη που έφτασαν χωρίς κόπο στον Μπαντίκο.

 

Οι Κορυδαλλιώτες είχαν καλή αμυντική λειτουργία, αλλά ήταν κακοί επιθετικά, με την καλύτερη τους φάση να είναι ένα σουτ του Καλαιτζίδη στο 20 που έδιωξε με γροθιές ο Μπότος και κάπως έτσι το ημίχρονο έληξε στο μηδέν.

 

Στην επανάληψη, η Προοδευτική μπήκε δυνατά  και στο 47, το γυριστό του Κουιρουκίδη  δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 58, ο Καλογιάννης έβγαλε κάθετη  για το Ντούλια, αλλά ο Μπαντίκος πρόλαβε τον παίκτη του Κερατσινίου.

 

Με τις δύο ομάδες  να έχουν…μπλοκάρει η μία  την άλλη , χρειαζόταν η μία  λεπτομέρεια που θα άλλαζε την κατάσταση.

 

Στο 71, ο Μπότος πήγε να κάνει ντρίμπλα στον Βλάχο που κατάλαβε τι πήγε να κάνει ,αλλά ο κίπερ του Κερατσινίου  διόρθωσε το λάθος του.

 

Στο 76, έγινε η φάση που έκρινε το ματς . Ο Καλαιτζίδης έκανε κάτι μεταξύ σουτ και σέντρας, από θέση μέσα -αριστερά, η μπάλα χτύπησε  μπροστά στον Μπότο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

 

Οσο και να προσπάθησαν οι “Ροσονέρι” να αντιστρέψουν το παιχνίδι δεν τα κατάφεραν  και έτσι η Προοδευτική έφυγε με το τρίποντο της νίκης.

 

Κερατσίνι:  Μπότος-Τσουβαλτσίδης-Σκεντεράι(84 Βαττής)-Μπατής-Σιγάλας-Λίτσης( 80′ Σιάνος)-Ντούλιας(77’Γιακούπι)-Διάκος(68′ Γκιάτης)-Μπερνιδάκης-Καλογιάννης –Πασαλίδης

 

Προοδευτική : Μπαντίκος-Πολιανίδης-Καλαϊτζίδης-Ζίζηλας-Παπανικόλας-Μαρης-Βλάχος-Μπελερης-Κουιρουκίδης(80 Χρήστου)-Ντάλλας(57 Καννελόπουλος)-Δηλαβέρης(88 Ζαχαράτος).

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Bασίλης Σπάθας:  Ηταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στη δύναμη και στις λεπτομέρειες. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις έτσι όπως τις είχαμε σχεδιάσει. Πολλές φορές λέμε ότι ματς που δεν μπορεί να το κερδίσεις καλύτερα αν μη το χάσεις, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε με ένα τυχερό γκολ..Εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε, ξεχνώντας γρήγορα αυτό το παιχνίδι.

 

 

 

Related posts

Η επίσημη θέση του Εθνικού για το ματς με την Προοδευτική

Abola Team 2

Πρόεδρος ο Ν. Αγγελάκης-Το νέο Δ.Σ του ΠΟΑ

Abola Team 2

Αστέρας Βάρης: Τα γκολ εναντίον του Καραβά και του Αιολικού (vid)

Γιώργος Ανανίδας