free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην Αστυπάλαια παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

 

Την απόλυτη ευχαρίστησή του για τον τρόπο με τον οποίοι οι παίκτες του πάλεψαν για την νίκη και μόχθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Αστυπάλαια, εξέφρασε ο Μπάμπης Σκλάβος.,

Ο τεχνικός του Ηφαίστου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπήρξε ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του, επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους, παρά το τελικό 0-0:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν συνολικά την αναμέτρηση., Παρά τη φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, έτρεξαν, μόχθησαν,  έδωσαν και την ψυχή τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εκτιμώ ότι κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι από πλευράς τακτικής, αφού κυριαρχήσαμε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα, όπου έπαιξε κλειστά, με κύρια επιδίωξη να μην ηττηθεί.

Παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν κι άλλες παραμέτρους οι παίκτες μου είχαν τον πλήρη έλεγχο. Βγάλαμε φάσεις, είχαμε συνεργασίες και μας έλειψε μόνο το γκολ. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι την προσπάθειά μας»

 

   

 

 

 

Related posts

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μία οικογένεια ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Το Κερατσίνι βρίσκεται παντού

Abola Team 3