free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Την άποψη ότι ο Αστέρας Ζωγράφου θα μπορούσε να μην είχε ηττηθεί από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, εξέφρασε ο προπονητής του Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Την ήττα με 2-0 από τον πολύ δυνατό και ιδιαίτερα φιλόδοξο Απόλλωνα Χαλανδρίου γνώρισε ο Αστέρας Ζωγράφου, με τους «κυανέρυθρους», ωστόσο να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση και να αναδεικνύουν ένα μέρος των αρετών τους.

 Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας:

 «Θεωρώ ότι βάσει της εμφάνισής μας, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς. Βρεθήκαμε να χάνουμε νωρίς νωρίς με 1-0 δεχόμενοι γκολ στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη επίσκεψη του Απόλλωνα Χαλανδρίου σε φάση, η οποία ξεκίνησε από δικό μας λάθος και ουσιαστικά κυνηγάγαμε στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στη συνέχεια αναλάβαμε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέσαμε, αρκετά δημιουργήσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά σε μία από τις αντεπιθέσεις του ο πόλλωνας πέτυχε το δεύτερό του γκολ, το οποίου ουσιαστικά του εξασφάλισε την νίκη. Το πλεόν ενθαρρυντικό είναι ότι διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, με την ομάδα μου να δείχνει καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια, που είχαμε δώσει».

 Ο Νίκος Εξηντάρης αποβλήθηκε και θα απουσιάσει από την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Λαύρα Αργυρούπολης.

 

 

 

 

Related posts

«Προχωράμε παρακάτω!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Να κάνουμε φρούριο την έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Με προσοχή κόντρα στην Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος