free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»

Τον ενθουσιασμό του από την νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος. 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον ιδιαίτερα συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε ο Απόλλων Χαλανδρίου θριαμβεύοντας με 2-0 του πολύ δυνατού κι αξιόμαχου Αστέρα Ζωγράφου στο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής.

Μία νίκη, η οποία επέστρεψε στους «κυανόλευκους»  να παραμείνουν ακλόνητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους και να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο συγκρότημα των βορείων προαστίων, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την αγωνιστικότητά τους και το πάθος που τους οδήγης στην σπουδαία νίκη:

«Είμαι πού ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πήραμε μία νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και από πλευράς ψυχολογίας. Θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την σπουδαία τους επιτυχία, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία που έχουμε διαγράψει. Το πιο σημαντικό πάντως, είναι ότι διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που ευχαρίστησε τον κόσμο, που το παρακολούθησε».

 

 

 

 

Related posts

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 0-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς

Σομπότοβιτς: «Για το καλύτερο με Απόλλωνα Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Η πρώτη Κωνσταντόπουλου σε εικόνες

abola10