free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια»

Στην αξία της εκτός έδρας επιτυχίας απέναντι στην Ηλιούπολη αναφέρθηκε ο προπονητής του πρωτοπόρου Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

 

Στην κορυφή του δευτέρου συναρπαστικού ομίλου της Α’ Κατηγορίας παρέμεινε ακλόνητος ο Άρης Πετρούπολης με τον εκτός έδρας θρίαμβό του επόι της Ηλιούπολης με 3-0.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μπήκε αποφασισμένη για την νίκη κι έχοντας αυξημένη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφυγε με το «τρίποντο» στις αποσκευές της από μία ιδιαίτερα δυνατή έδρα

Γεγονός το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση στον προπονητή Αλέξη Γκλεγκλέ.

Ο αρχιτέκτονας της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στη αξία της νίκης:

«Πήραμε μία πολύ καλή νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα, η οποία έρχεται να μας δώσει δύναμη για την συνέχεια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε να επιδείξει μόνο νίκες στην έδρα της και αυτό το στοιχείο μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο. Φανήκαμε δυνατοί.

Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού παρά την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και ανταπεξήλθαν στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησηςδείχνοντας αξιοθαύμαστη συγκέντρωση και ψυχραιμία, έφτασαν σε αυτή την επιτυχία

Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με  τον ΑΟ Περιστερίου, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να πάρουμε την νίκη, που θα μας διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Δημήτρης Μακρίδης, ο οποίος αποχώρησε με τράβηγμα στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, ώστε να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σημαντική νίκη με 1-0 ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ!

Abola Newsroom

«Φιλική» νίκη του Φωστήρα επί της Κ-20 του Ατρομήτου

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος