free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μ. Σουτζής: «Να το ξεχάσουμε στον ΠΟΑ και να επικεντρωθούμε στο επόμενο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μανώλης Σουτζής- ο τεχνικός του ΠΟΑ στη δήλωση του μετά τη νίκη με 1-2 επί του Αγίου Ιερόθεου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής, τονίζοντας πως είναι σημαντική νίκη, όμως θα πρέπει να την ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι!

Στη δήλωση του ο έμπειρος τεχνικός, στάθηκε τόσο στην καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους όπου σημείωσαν και τα δύο γκολ, όπου όπως συμπλήρωσε θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα, ενώ όσο αναφορά την επανάληψη, εξύμνησε τον Μάνο Παπαδάκη, ο οποίος όπως τόνισε, έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις με τις οποίες διατηρήθηκε το υπέρ σκορ του ΠΟΑ.

 

Ο προπονητής του ΠΟΑ, στη δήλωση του, τόνισε: «στο πρώτο μέρος κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, πετύχαμε τα δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και περισσότερα και να είχαμε τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι.

 

Στην επανάληψη και μετά το 50′, οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και ο αντίπαλος μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα, όμως ο Μάνος Παπαδάκης έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις που διατήρησαν το υπέρ μας σκορ. Είναι σημαντική νίκη, τρίτη στη σειρά και πρώτη εκτός έδρας, θα πρέπει να ξεχάσουμε όμως γρήγορα το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο που είναι επίσης πολύ δύσκολο.

 

 Δεν έχουμε πετύχει τίποτα, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη αυτή και ευχαριστούμε τον Άγιο Ιερόθεο για τη φιλοξενία».

Related posts

Ηλιούπολη: Άφησε την τελευταία πνοή στο γήπεδο ο Λάμπι

Abola Team

Παρελθόν ο Κουντουράς από τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 3

Πήρε Σταθάκη ο Ιάλυσος!

Abola Team 2