free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με εκπληκτική απόδοση πήρε το ηρωικό διπλό η Αγ. Παρασκευή

Με μία εκπληκτική απόδοση και παίζοντας με 10 παίχτες για περίπου εξήντα λεπτά λόγω αποβολής του αρχηγού μας Γ.Τζίτζη,η ομάδα της Αγ. Παρασκευής κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό εκτός έδρας με αντίπαλο την Νέα Ιωνία.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν λιγοστές φάσεις μέχρι το 31′ λεπτό όπου μετά απο ανατροπή του Τρίαντη απο τον Γ.Τζίτζη (ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα) ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι αλλά μετά απο την εξαιρετική απόκρουση του τερματοφύλακα μας Δ.Παπαγεωργιου το 0-0 διατηρήθηκε.

 

Έτσι στο 35′ λεπτό με εξαιρετικό σουτ έξω απο την περιοχή ο Δ.Κοβάνης έκανε το 0-1.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αγ. Παρασκευής συνέχισε να είναι απειλητική και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας δυο δοκάρια μέσα σε διάστημα δυο λεπτών με τον Μπαλατσούρα μετά απο σουτ το οποίο κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Λαμπρόπουλου,καθώς και με τον Βελέντζα μετά απο κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Ολοκληρώνοντας την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Santa έφθασε τους 17 βαθμούς στη βαθμολογία και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή καθώς υπολείπεται μόλις 3 βαθμούς από τους Τράχωνες που βρίσκονται στην κορυφή με 20 βαθμούς.

 

​Επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Αθηναϊκού στο γήπεδο μας. 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

Ν. ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κοντής, Καψιόχας, Βιδίστα, Χρούσης (85’ Κόκκινος), Μύττης (54’ Βογατσάς), Τριάντης (66’ Γκέντη), Πανταγιάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (75’ Μάντεσης), Κουτσιούμπας

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέτζας, Σκούρας, Λαζόπουλος (75’ Δρόσης), Παπαευθυμίου (80’ Μιχαλόπουλος), Κοβάνης, Τσοπανάκος (33’ Χατζίου), Μπαλατσούρας

 

Related posts

Ασταμάτητος ο Άρης Πετρούπολης

abola10

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών

Abola Team

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποιήσε η Διάνα Ηλιούπολης στην τελευταία ημέρα του Ιούλη.

Abola Team 2