free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με τις ενέργειες του Αντώνη Τσάτσου άλλαξε όψη η έδρα του Άγιαξ Ταύρου μετά και την τοποθέτηση των κόκκινων πλαστικών καθισμάτων

Καθημερινά αλλάζει όψη προς το καλύτερο η έδρα του Άγιαξ Ταύρου-το Β’ γήπεδο Ταύρου (Χ. Παυλίδης) μέσα από τις ενέργειες του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου Αντώνη Τσάτσου.

Μετά την ανακαίνιση των αποδυτηρίων που απέκτησαν πλέον λάμψη αλλά και μετά την τοποθέτηση του καινούργιου χλοοτάπητα που μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε χαλί, το όραμα του Αντώνη Τσάτσου που θέλει τον σύλλογο να γίνει πρότυπο σε όλη την Αττική, δεν σταματάει εδώ. Είχε και συνέχεια και έχει και συνέχεια.

Όπως έχουμε αναφέρει μετά και την τοποθέτηση των κόκκινων πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα η έδρα του Άγιαξ Ταύρου έχει αποκτήσει άλλη όψη. 

Βέβαια ο Αντώνης Τσάτσος που διακρίνεται πανευτυχής στην ΦΩΤΟ μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Παυλόπουλο ανάμεσα στα κόκκινα πλαστικά καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί στην κερκίδα, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ταύρου-Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου για την μεγάλη συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια.

Related posts

Ποδοσφαιριστές Τερψιθέας: “Καταδικάζουμε τη βία, άδικη απόφαση”

abola10

«Έκλεισε» και Παναγιωτάκη ο Άγιος Δημήτριος

Kώστας Παλαιολόγος

Άλλη μια μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε Ελευθερούπολης η προσθήκη του νεαρού Σταυρού Ψυλλάκη.

Ρένος Γιαμπουράς