free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Πήραμε μια νίκη ψυχολογίας»

Στα οφέλη του θριάμβου επί της Αθηναίδας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Ανδρέας Μηλιάς.

 

 

 

Γερά στο κυνήγι του στόχου της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ  διατηρήθηκε ο Φωστήρας Ηλιούπολης με τον θρίαμβό του επί της Αθηναϊδας με 3-2.

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων δείχνοντας καρδιά και ψυχή , κατάφερε να λυγίσει τη σθενερή αντίσταση της νεοφώτιστης ομάδας της Κυψέλης και να πάρει βαθια βαθμολογική ανάσα

Η συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Ανδρέα Μηλιά, ο οποίος στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που θα προσφέρει στους «κιτρινόμαυρους» αυτή η επιτυχία

«Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας, η οποία θα μας βοηθήσει κυρίως στο κομμάτι εύρεσης της απαιτούμενης αυτοπεποίθησης. Ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες και φθάσαμε στην κατάκτηης των τριών πόντων που μας δίνουν ώθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα το ουσιαστικό, αφού η συνέχεια προβλέπεται πολύ κρίσιμη.

Καταφέραμε να κερδίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία διακρίνεται για την εξαιρετική της λειτουργία στις στημένες φάσεις. Τομέα, στον οποίο μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, λόγω των πολλών υψηλών ποδοσφαιριστών που διαθέτει. Το ευχάριστο είναι ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου τόσο στους ποδοσφαιριστές μου, όπου έδωσαν ό,τι είχαν, αλλά και στον εξαιρετικό συνεργάτη και γυμναστή της ομάδας, τον Στέφανο Γαγάνη, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά».

 

  

 

 

 

 

Related posts

Ρουφ για Παναγιώτου: “Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά”

abola10

Θέλει το 3χ3 η Διάνα Ηλιούπολης

abola10

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:”Ικανοποίηση για την τήρηση της νομιμότητας”

abola10