free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Ευχαριστημένος μόνο από τον βαθμό»

 

Μόνο την εκτός έδρας ισοπαλία επί του Παλαιού Φαλήρου «κρατάει» ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

Η «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού Λιοσίων απέναντι στο Παλαιό Φάληρο  μπορεί να διατήρησε ψηλά τους «ερυθρόλευκους» στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο η συνολική εμφάνιση δεν ήταν η επιθυμητή για τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή.

Ο έμπειρος προπονητής του νεοφώτιστου συλλόγου στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν έφτασαν στα επίπεδα, όπου ο ίδιος επιθυμεί:

«Σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασαν καλύτεροι, αλλά είχαμε θέμα στην τελική πάσα, με άμεση συνέπεια να μην δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, που θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το Παλαιό Φάληρο ήταν καλύτερο και μας απείλησε. Συμπερασματικά είμαι ευχαριστημέος μόνο από τον βαθμό της ισοπαλίας και για το γεογνός ότι σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι παραμείναμε αήττητοι, αλλά όχι και από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου.».

 

Εξαιρετικό ντεμπούτο ο Λαμπρόπουλος 

Η ευχάριστη νότα για τον Ολυμπιακό Λιοσίων που προκύπτει από την αναμέτρηση με το Πλααιό Φάληρο, αφορά την παρουσία του νεαρού Γιώργου Λαμπρόπουλου. Ο νεαρός μέσος  που προέρχεται από την εφηβική ομάδα του συλλόγου ήταν εξαιρετικός και στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε, παορυσίασε πτυχές του πλούσιου ταλέντου του στέλνοντας σαφή μηνύματα στον προπονητή του Λεωνίδα Σμυρνή ότι μπορεί να ποντάρει επ

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Προχωράμε βήμα – βήμα και κατακτούμε στόχους»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσαβαλιάς: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέτρος Θεοδώρου (Ήφαιστος Περιστερίου): “Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά και θα αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο την καινούργια σεζόν”

Τάσος Ζαφειρίου