free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Μιχάλης Τζορμπατζίδης μετά τους μείον 51 βαθμούς του Αχαρναϊκού!

Μία, πραγματικά, ζοφερή κατάσταση περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού, Μιχάλης Τσορμπασίδης, με αφορμή, φυσικά, την ποινή αφαίρεσης 51 βαθμών(!) και τον μεγάλο κίνδυνο, πλέον, να διαλυθεί η ομάδα, αν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές προς εννέα, πρώην ποδοσφαιριστές της. 

Θυμίζουμε, ο σύλλογος του Μενιδίου τιμωρήθηκε με δεύτερη αφαίρεση (27) βαθμών, ενώ ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Αχαρναϊκού, Πέτρος Δημητρίου, τα… βρόντηξε και μαζί με 14 παίκτες(!), που επικαλέστηκαν τραυματισμούς, δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. 

 

Στα Χανιά, αντίθετα, πήγαν -με καράβι…- πιτσιρικάδες από τη δεύτερη ομάδα, μαζί με ανθρώπους του Ερασιτέχνη, χάνοντας, φυσιολογικά, 4-1. Ο κ. Τσορμπασίδης, λοιπόν, προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες, κάνοντας λόγο για «εντολή της διοίκησης» της ΠΑΕ προς τον κ. Δημητρίου να μην «κατεβάσει» την ομάδα στην Κρήτη! 

 

Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Κατά λάθος, τραυματίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές! Ενώ και ο προπονητής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και είπε πως δεν θα έρθει στο γήπεδο. Του δώσανε εντολή να μην κατεβάσει την ομάδα και να ”κόψει” 14 παίκτες! Όλοι επικαλέστηκαν τραυματισμούς και ασθένειες! Ωστόσο, άλλοι ήταν στην Παναχαϊκή, άλλοι στη Μύκονο, άλλοι στα τσιπουράδικα και γλεντούσαν

»! 

 

Αναλυτικά, είπε: «Πήγαμε με την ομάδα στα Χανιά μαζί με τον παλιό παράγοντα του Αχαρναϊκού, Νικόλαο Καρδαση, γιατί είναι κρίμα να την παρατήσουμε, όπως την παράτησε η καινούρια διοίκηση που ήρθε! Λεφτά βρήκαμε από διάφορους αιμοδότες, που βοηθούν κάθε χρόνο τον Αχαρναϊκό. Προσπαθούμε και υπάρχει μία τελευταία προθεσμία ως την Παρασκευή, για να μαζέψουμε το χρηματικό ποσό που απαιτείται, προκειμένου να σώσουμε τον Αχαρναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου 

 

Μέχρι την περασμένη Πέμπτη υπήρχαν κάποιοι κύριοι, που έλεγαν πως θα ”τρέξουν” την ομάδα και θα την ”κατεβάσουν” στο πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά αποδείχθηκε πως ήταν μια μεγάλη κοροϊδία. Ήρθαν στην ομάδα για έναν σκοπό και μόνο: Για να τη διαλύσουν! Ο Αχαρναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος, τον οποίο προσπάθησαν να διαλύσουν από την Πέμπτη! Κατά λάθος, τραυματίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές, ο προπονητής είπε πως δεν θα έρθει στο γήπεδο…» 

Με δεύτερη αφαίρεση βαθμών τιμωρήθηκε ο Αχαρναϊκός, για οφειλές σε εννιά πρώην παίκτες του, που δεν διευθετήθηκαν στο χρονικό περιθώριο που του είχε δοθεί. 

 

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωση αφαίρεση 27 βαθμών, που σε συνδυασμό με τους 27 που της είχαν επιβληθεί πριν πέντε μέρες, αλλά και τους 3 που έχει κατακτήσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έφτασε στους -51. 

 

Ανεξάρτητα, πάντως, από τη βαθμολογική «καμπάνα», οι «πράσινοι» θα αποβληθούν οριστικά από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεν καταβάλλουν τα χρήματα ως την ερχόμενη Παρασκευή (17/11). 

 

Η ανακοίνωση της Football League: 

 

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ΄ αριθμ. 108/2017, 113/2017, 79/2017, 114/2017, 110/2017, 109/2017, 80/2017, 119/2017, 107/2017, αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχουν κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την εξόφληση των επιδικασθείσων χρηματικών ποινών απαιτήσεων των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΨΙΑΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΛΙΑΠΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΖΙΩΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, TAREK JAZIRI, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΜΙΧΑΗΛ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται είκοσι επτά (27) βαθμοί σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κ.Ι.Π.Μ., από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018».

 

Related posts

Η Επιθετικός της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας Χριστίνα Μακρή

Τάσος Ζαφειρίου

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μιράντα!

Kώστας Παλαιολόγος

Με ηγέτη τον Φαμπιάνο, τα Σούρμενα νίκησαν την Δάφνη Π. Φαλήρου (3-0)

Abola Team