free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Την έναρξη της σχολής τερματοφυλάκων ανακοίνωσε το Κρυονέρι

Η λειτουργία της Σχολής Τερματοφυλάκων είναι γεγονός για το Κρυονέρι.

O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας σχολής τερματοφυλάκων στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας σε συνεργασία με την Dionysis Chiotis Goalkeeper Academy.

H ακαδημία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22/11/2017 υπό τη διεύθυνση και τις οδηγίες του κυρίου Διονύση Χιώτη ( Dionisis Chiotis )και θα δέχεται αθλητές γεννημένους από το 2009 έως το 2001. (Για άτομα γεννημένα από το 2001 και κάτω θα γίνει ειδικό group).

Σκοπός της ακαδημίας είναι να προσφέρει εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές εκγύμνασης στους εκκολαπτόμενους ‘’άσσους’’ και την μέγιστη βελτίωση στους μεγαλύτερους τερματοφύλακες.

Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του Διονύση Χιώτη (ΕΘΝΙΚΗ,ΑΕΚ,ΑΠΟΕΛ,ΑΠΟΛΛΩΝ) αλλά και οι εξειδικευμένες γνώσεις του, αποτελούν εγγύηση ώστε να μπουν οι βάσεις που απαιτούνται για να ανταπεξέλθουν οι αθλητές στις ανάγκες της ιδιαίτερης και απαιτητικής θέσης του τερματοφύλακα.

Η λειτουργία της ακαδημίας είναι ανεξάρτητη από τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο Κρυονερίου συνεπώς δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίε

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ς καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

6945390275 ή 6942063779

Related posts

Οι πρώτοι σκόρερ στους μέχρι τώρα αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Πρόεδρο της Εκλ. Επιτροπής προτείνει ο Γραμμένος τον Νικόπουλο – Αναπλ. Μέλος επελέγη ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγ. Καραμολέγκος

Ρένος Γιαμπουράς

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (18/3 & 19/3) και της Τετάρτης (22/3) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3