free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποβλήθηκε από τη Football League ο Αχαρναϊκός-Επαληθεύτηκε πλήρως το Abola.gr που είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι την επερχόμενη καταστροφή του συλλόγου

Το Abola.gr από το καλοκαίρι, από τον Αύγουστο είχε δημοσιεύσει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι θα “έσκαγαν” πολλές προσφυγές στον Αχαρναϊκό και ότι η ομάδα θα έφθανε σε αποβολή από το πρωτάθλημα της Football League.

Δυστυχώς για την ιστορική ομάδα αυτό έγινε η σκληρή πραγματικότητα και οι κόποι των ανθρώπων του με πρώτο και καλύτερο τον Μιχάλη Τζορμπατζίδη για να οδηγήσουν την ομάδα στην Football Laeague πήγαν στράφι μονομιάς.

Συγκεκριμένα:

Την αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα της Football League ανακοίνωσε την Τρίτη η διοργανώτρια αρχή.

 

Η ομάδα από το Μενίδι αποβλήθηκε από τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία, λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές, για τις οποίες άλλωστε της είχαν αφαιρεθεί 51 βαθμοί.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της Κυριακής (28/11) στους επτά ομίλους

Abola Team

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-0

Abola Team 2

Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ φαβορί ο Ουζουνίδης!

Abola Team 2