free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός»

Στην κρισιμότητα της συνέχειας που περιμένει την ομάδα του αναφέρθηκε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Σε ιδιαίτερα δυσχερή βαθμολογική θέση περιήλθε η Αγία Ελεούσα μετά την νέα οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Καματερό.

Ένα αποτέλεσμα, που διατήρησε την άλλοτε κραταιά ομάδα των δυτικών προαστίων στην … παραπεμπτική 14η θέση του ομίλου με συγκομιδή πέντε πόντων.

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της όλης κατάστασης:

«Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα απέναντι στο Καματερό μας έφερε πολύ πίσω στην όλη μας προσπάθεια που κάνουμε. Σαφέστατα παρουσιάζουμε σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, όμως τα αποτελέσματα δεν μας βοηθούν καθόλου» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Αγίας Ελεούσας, για να προσθέσει, αναφερόμενος στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση που περιμένει την ομάδα του κόντρα στον Γ.Σ. Καισαριανής εκτός έδρας:

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο προσεχές παιχνίδι με τον Γ.Σ. Καισαριανής, όπου θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Για εμάς τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά και κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

 

 

 

 

.    

Related posts

Είδε… «φως» ο Ηφαιστος

Abola Team 2

Εξάσφαιρος ο Φοίνικας Περιστερίου!

abola10

Ιωάννου: «Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανένα!»

Kώστας Παλαιολόγος