free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Είναι αμαρτία για το Θεό…»

 

 

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του εστίασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός τα αίτια της ήττας από τον Κένταυρο Βριλησσίων.

 

 

Ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν στον Ήφαιστο Περιστερίου με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στον πρώτο όμιλο της Α’ Κταηγορία,ς με θύτη τον Κένταυρο Βριλησσίων με 1-0

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο βάσει της συνολικής εικόνας της αναμέτρησης αποτελεί μαγική εικόνα, αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι το οποίο ενστερνίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε κάλλιστα να το είχαμε κερδίσει 0-4 ή 0-5! Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, εμείς ήμασταν η ομάδ απου κυριάρψχησε στον αγωνισιτκό χώρο κι αυτό φαίνεται πιστά από το γεγονός ότι χάσαμε τουλάχιστον έξι τετ α τετ1 Αντίθετα ο αντίπαλός μας στην μοναδική ουσιαστική φάση που δημιούρηγσε, ευετύχησε να ανοίξει το σκορ μ’ ένα υπέροχο γκολ  και τελικά να πάρει και την νίκη. Είναι αμαρτία για το Θεό να μην μπορούμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Όπως διαπιστώνεται στα τελευταία μας παιχνίδια, η ομάδα μας δείχνει να έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, τομνέα στον οποίο οφείλουμε να βελτιωθούμε το συντομότερο δυνατό. Μόνο έτσι θα σεβαστούμε την προσπάθεια που κάνουμε».

 

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής

Abola Newsroom

Χατζηαλέξης: «Πάμε να γράψουμε ιστορία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος