free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Μας γεμίζει ικανοποίηση η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Αστέραα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος για το σπουδαίο τους επίτευγμα.

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχιε ακάθεκτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου με την επιβλητική εκτός έδρα ςν΄.ικη του επί του ΑΟ Κωφών με 5-1.

Μία νίκη, η οποία αναδεικνύει την ποιότητα, αλλά και τον βαθμό αποτελεσματικότητας των νεαρών ποδοσφαιριστών του Βασίλη Τσιάκαλου, που έχει αναδείξει το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ως την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με απολογισμό 25 τέρματα

Ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος περιχαρής για το σπουδαίο επίτευγμα των παικτών του,έσπευσε να τους επιβραβεύσει με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»:

«Το ευχάριστο είαι ότι συνδυάζουμε τις νίκες που πετυχαίνουμε με όμορφο ποδόσφαιρο και αρκετά ευρεία σκορ. Πλέον διαθέτουμε την κορυφαία επίθεση στο σύνολο της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, γεγονός το οποίο μας γεμίζει ικανοποίηση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με το ίδιο κέφι, αποσκοπώντας την καλύτερη δυνατή πορεία. Η προσοχή μας τώρα στρέφεταιι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Ηρακλή Περιστερίου

Related posts

Έναρξη της σεζόν 2018-2019, για τον Αστέρα Χαϊδαρίου

Ρένος Γιαμπουράς

Ακριτίδης: «Να μην είμαστε στο ίδιο… έργο θεατές»

abola10

Χαλκηδονικός – Γ.Σ. Πατησίων 1-2 | Highlights

Abola Newsroom