free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Κατηγορηματικός ότι το τελικό 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης δεν λέει την αλήθεια, παρουσιάστηκε ο Γενικός Αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας. 

 

 

Με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης συνέχισε ο Γκυζιακός τις υποχρεώσεις του στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Κυψέλης ήταν σαρωτικά ανώτερη από την επίσης νεοφώτιστη αντίπαλό της και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε «αποδράσει» από την Πετρούπολη ακόμη και με τους τρεις πόντους στις αποσκευές της.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Abola.gr»:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι, όπου η εμφάνισή μας σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ καλή. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα, αφού η δική μας η ομάδα ήταν αυτή που δημιούργησε κι έχασε τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες να πάρει την νίκη.

Βρεθήκαμε να χάνουμε μ’ ένα γρήγορο γκολ, αλλά δνε πτοηθήκαμε. Αντιδράσαμε καίρια, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια είχαμε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο δύσκολο αγώνα που μας περιμένει απέναντι στην Ανθούπολη.

Ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από μία αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, γεγονός το οποίο θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας αναγκάσει να φανούμε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

 

 

Related posts

Τέλος ο Ατματζίδης από τον Άγιο Δημήτριο!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team

Ο Αλέξης Γκουτζούλας στο team του Τάκη Γιαννόπουλου!

Kώστας Παλαιολόγος