free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Έχουμε θέμα στο σκοράρισμα»

Στο πρόβλημα δυστοκίας που χαρακτηρίζει την ομάδα του, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

Την εντός έδρας ήττα από την πολύ ισχυρή Ελευθερούπολη με 1-0 γνώρισαν τα Ιλίσια 2004 σε μία αναμέτρηση όπου η ομάδα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr » στάθηκε στην μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του, η οποία τελικά δεν έφτασε, ώστε η ομάδα του να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος από την συγκεκριμένη αναμέτρηση 

«Παλέψαμε αρκετά απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είανι η Ελευθερούπολη. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, σε μία αναμέτρηης, όπου δημιουργήσαμε φάσεις να πετύχουμε κάτι θετικό, αλλα΄δεν τα καταφέραμε. Έχουμε θέμ στο σκοράρισμα, το οποίο θα πρέπει να επιλύσουμε το συντομότερο δυνατό» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Ιλισίων 2004, για να προσθέσει΅ 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στο επερχόμενο δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Ποσειοδώνα Γλυφάδας, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και δυνατοί».  

Την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Χρυσικού, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μέση .

Related posts

Σομπότοβιτς: «Διαθέτουμε πολλούς παίκτες με ταλέντο»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Μεγάλη νίκη»!

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Πήραμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος