free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Να αποδώσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας»

Στην ανάγκη η ομάδα του να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

Στην λεωφόρο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Λάυρα Αργυρούπολης εμ την πολύ σημαντική της νίκη επί του μαχητικού Ποσειδώνα Γλυφάδας με 1-0.

Ένα «τρίποντο», το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους «ροσονέρι» να ανασάνουν βαθμολογικά και παράλληλα αν ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει.

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός με δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία της νίκης, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την νεοφώτιστη ομάδα του στον συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου. Μία ομάδα, που είναι από τις ποιοτικότερες του ομίλου μας και οφείλουμε να προεςτοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να αποδώσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας εάν θέλουμε να ευελππιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

Related posts

Το ντέρμπι της Μεταμόρφωσης στην ΑΕΜ!

abola10

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοσή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο 82′ ο Πανιώνιος Καισαριανής λύγισε με 2-1 την Κηφισιά 2010

Τάσος Ζαφειρίου