free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Τη στιγμή που πνιγόταν ο κοσμάκης στην Δυτική Αττική το κυβερνητικό επιτελείο ασχολούνταν με τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς-Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Όλη η Ελλάδα θρηνεί και περισσότερο απ’ όλους οι συγγενείς των θυμάτων, την απώλεια ανθρώπινων ζωών-τα αδέρφια της που τόσο άδικα έφυγαν από την ζωή, από το πέρασμα μιας ισχυρής βροχόπτωσης και όχι τυφώνα στην Μάνδρα Αττικής, στη Νέα Πέραμο την οποία το Abola.gr και ο υπογράφων έχουν στηρίξει εδώ και πολλά χρόνια αθλητικά-κοινωνικά και πολιτιστικά και γενικότερα στην Δυτική Αττική, 

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα όσα ακούγαμε στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τα στελέχη της κυβέρνησης ασχολούνταν με το ξεκλείδωμα των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών από τους Συμβολαιογράφους και με τις πολιτικές κόντρες με τη Ν.Δ. Το δεύτερο σκέλος βέβαια ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε ένα στην χώρα μας. Ούτε και η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει βέβαια θέση κατά των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών και κατά βέβαια αυτής της διαδικασίας.

Σίγουρα θα αναρωτιέται κανείς και αυτό συμβαίνει στις τάξεις ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας αν θα υπάρξει ελληνικό ανθρώπινο χέρι που θα πατήσει την λειτουργία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όπως επίσης αν θα υπάρξει Έλληνας που θα πάρει το σπίτι κάποιου άλλου Έλληνα που θα το χάσει με αυτό τον τρόπο και λόγω χρεών επειδή τα οικονομικά βάρη τα οποία έχει φορτώσει η σημερινή κυβέρνηση είναι δυσβάσταχτα και πολύ περισσότερο.

Πόσο εύκολα ξεχνάνε όμως τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, όχι μόνο αυτά που υπόσχονταν προεκλογικά αλλά τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Ξεχνάνε φαίνεται ότι, το σύνολο του ελληνικού λαού έβαλε πλάτη για να σωθούν οι τράπεζες οι οποίες πήραν τόσα δις από τις ανακεφαλαιοποιήσεις και φυσικά για να σωθεί η Ελλάδα μας που μας φυσικά μας ενδιαφέρει όλους, χάνοντας την δουλειά του και τα εισοδήματά του.

Ξεχνάνε οι κυβερνώντες ότι οι Έλληνες ουσιαστικά έχουν ξεχρεώσει τα δάνεια όποιοι είχαν πάρει και δεν έχουν να τα ξεπληρώσουν αφού ο απλός κοσμάκης στέγνωσε οικονομικά εδώ στην χώρα μας, βάζοντας πλάτη για να σωθεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Το ξεχνάνε αυτό και τα τραπεζικά στελέχη.

Ο ελληνικός λαός έκανε το καθήκον του. Σειρά τώρα των κυβερνώντων και των όποιων πολιτικών να βάλουν πλάτη αλλά και των τραπεζών. Ο Έλληνας το έκανε το καθήκον του. 

Όλα αυτά εις μνήμην των αθώων ανθρώπινων ψυχών που χάθηκαν στην Δυτική Αττική με αυτό τον τόσο άδικο τρόπο.

Το άρθρο του Abola.gr εκφράζει τα μηνύματα δεκάδων ανθρώπων και από τον χώρο του ποδοσφαίρου προερχόμενα αρκετά και από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Αλήθεια πόση αξία μπορεί να έχουν η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί μπροστά στις θυσίες των ανθρώπινων ζωών; 

Και τι τραγική ειρωνεία. Την ώρα που το κυβερνητικό επιτελείο ασχολούνταν με τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς-το πως θα αρπάξουν δηλαδή κάποιοι τα σπίτια Ελλήνων, τους πρόλαβε η ισχυρή βροχόπτωση που άρπαξε σπίτια και το ανθρώπινες ζωές που είναι και το πιο εφιαλτικό και οδυνηρό.

Related posts

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΔΑ (Σάββατο 5/10)

Abola Team

ΕΠΣΔΑ: Οι διαιτητές και οι παρατηρητές του σαββατοκύριακου (16-17/2)

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΔΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Τα σημερινά (23/1) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης