free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Στην ανάγκη η ομάδα του να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον τέταρτο συναρπαστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής συντρίβοντας τον Κρόνο Αθηνών με το επιβλητικό 4-1.

Ένα αποτέλεσμα, που έδωσε το προνόμιο στο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων να απολαμβάνει πλέον την γλυκιά μοναξιά της κορυφής με 15 πόντους, αφού εκμεταλλεύθηκε σοτ έπακρο την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 της μέχρι πρότινος συμπρωτοπόρου Νίκης Αλίμου απέναντι στους Λέοντες.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς μιλώντας στο «Αbola.gr» θεώρησε σκόπιμο να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους επισημαίνοντας την ανάγκη οι παίκτες του να συνεχίσουν αν επιδεικνύουν το ίδιο θετικό αγωνιστικό πρόσωπο:

«Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κρατάμε χαμηλούς τους τόνους και δεν τρελαινόμαστε από την μέχρι τώρα αγωνιστική μας παρουσία.

Αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει, είναι να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα και να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, με το ίδιο κέφι και διάθεση. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λαρισαϊκό, όπου θα προετοιμαστούμε, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι».

 

 

Related posts

Παπαδιώτης: «Ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»

Ζαμπέτας: «Όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγωνία για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Γιώργος Ανανίδας