free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Στον τομέα διόρθωσης των λαθών, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Αποφασισμένοι να επανέλθουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών παρουσιάζονται όλοι στον Αστέρα Ζωγράφου ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με την Λαύρα Αργυρούπολης.

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 2-0 έχει πεισμώσει τους πάντες και πλέον η αναγκαιότητα νίκης απέναντι στο νεοφώτιστο συγκρότημα της Λαύρας αποτελεί προαπαιτούμενο, ώστε οι «κυανέρυθροι» να εξακολουθήσουν να προσβλέπουν ψηλά.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς:

«Θέλουμε όσο τίποτε άλλο να επανέλθουμε στις νίκες μετά το άτυχο αποτέλεσμα, που είχαμε απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Λάυρα Αργυρούπολης, η οποία χάνει πολύ δύσκολα τα ματς, γεγονός το οποίο αυξάνει για εμάς τον συντελεστή δυσκολίας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα προπονητή του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

«Έχουμε διαπιστώσει τα λάθη, τα οποία κάναμε απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου και μας ώθησαν στην ήττα, όπως επίσης και αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, που επιθυμούμε να τα αυξήσουμε, ώστε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, ώστε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί κι αποφασιστικοί στη συνέχεια».

Μοναδική απώλεια για τον τεχνικό Πέτρο Σομπότοβιτς αποτελεί ο τιμωρημένος Τάσος Εξηντάρης, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Abola Newsroom

Κουφογιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν»

Kώστας Παλαιολόγος