free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι με Χαραυγιακό»

Στις ιδιαιτερότητες και στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Η επερχόμενη αναμέτρηση με τον πολύ ισχυρό Χαραυγιακό βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνο στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Πανερυθραϊκού.

Όλοι στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας έχουν επικεντρωθεί στην όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη προετοιμασία, ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι σε μία ομάδα που έχει έντονα στις … φλέβες της τον πρωταθλητισμό.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αντώνη Τσιμπάκη:

«Όλη μας η σκέψη έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική, ώστε να διορθώσουμε κάποια λάθη, που μας έχουν στοιχίσει, αλλά και να φανούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.

Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται αρκετά δυνατή κι έχει έντονες παραστάσεις πρωταθλητισμού. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας , όπως φυσικά και να διαχειριστούμε πολύ καλά το παιχνίδι εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι θετικό»…

  

Κάταγμα στα πλευρά ο Αντωνιάδης 

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νίκου Αντωνιάδη. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε άτυχος επιθετικός του Πανερυθραϊκού, έδειξαν ότι έχει υπσοτεί κάταγμα στα πλευρά ,. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα ενός μήνα.

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ο Κούρτι υπέγραψε στην Ηλιούπολη

Abola Team

Τσιμπάκης: «Να βρεθούμε σε θέση που αρμόζει»

Kώστας Παλαιολόγος