free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χλοψιούδης: «Πάμε χωρίς άγχος για το καλύτερο»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον φορμαρισμένο Αστέρα Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο προπονητής του Ηρακλή Περιστερίου Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο επιθυμεί να επιβεβαιώσει ο Ηρακλής Περιστερίου στη σαββατιάτικη αναμέτρησή του με τον φορμαρισμένο Αστέρα Χαίδαρίου.

Άπαντες στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αντιμετωπίζουν με την δέουσα προσοχή την αναμέτρηση απέναντι στην νεανική ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου κι επιχειρούν να αποδείξουν την δυναμική τους.

Οι δηλώσεις του τεχνικού Πασχάλη Χλοψιούδη είναι άκρως χαρακτηριστικές:

«Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τις ανάγκες του αγώνα με τον Αστέρα Χαίδαρίου. Θα πάμε να παλέψουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατόν απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, που έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Είμαστε έτοιμοι κι διατεθειμένοι να παρουσιάσουμε  το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο και παράλληλα να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα και προσοχή» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ηρακλή Περιστερίου, για να προσθέσει:

«Σε τέτοια παιχνίδια, όμως χρειάζεται να βοηθήσει κι εμάς λίγο ο παράγοντας τύχη. Είμαστε συγκεντρωμένοι, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση,  ξέρουμε ποιά ομάδα έχουμε απέναντι μάς και πάμε για το καλύτερο δυνατό»

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπέτας: «Αποδείξαμε ότι παραμένουμε συμπαγείς»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΕ Αιγάλεω-Τριφυλλιακός 3-0

Abola Team 3

Παρελθόν ο Κώστας Ρούπτσος από το «τιμόνι» του Νεοπεντελικού!