free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Ανθούπολη στάθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Με ακλόνητη την πίστη και μς σύμμαχο τον συγκλονιστικό του κόσμο, ο Γκυζιακός φιλοδοξεί να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην Ανθούπολη, μετά το 1-1 που απέσπασε τη περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Αναγέννησης Πετρούπολης.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «Οράνιε» δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα, απέναντι σε μία πολύ δυνατή και μαχητική ομάδα, στην οποία πρόσφατα υπήρξε αλλαγή στη τεχνική της ηγεσία με την έλευση του Θανάση Ψύλλια.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα του Γκύζι, είναι οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού Δημήτρη Καββαδία:

« Πάμε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή κι επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι η Ανθούπολη. Έχουμε μάθε αρκετά στοιχεία για τον προσεχή αμς αντίπαλο, ο  οποίος προέρχεται από αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία και αυτό το στοιχείο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας στην αναμέτρηση.

Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη τη εβδομάδα που προηγήθηκε και με την βοήθεια του συγκλονιστικού μας κόσμου θα παλέψουμε εμ όλες τις δυνάμεις μας για την νίκη» 

Στρατεύθηκε ο Διαμαντίδης 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του πρώτου του σκόρερ Λευτέρη  Διαμαντίδη θα στερηθεί ο Γκυζιακός στην αναμέτρηση με την Ανθούπολη. Ο νεαρός στράικερ κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, με άμεση συνέπεια ο τεχνικός Νίκος Γεωργακάκος να αναζητεί να βρει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη του στην γραμμή της εμπροσθοφυλακής

Related posts

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακάθεκτος τα μεταγραφικά «χτυπήματα» ο ΠΟΨ

Κώστας

Ζαμπούρας: «Πήραμε μεγάλη νίκη, δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος»

Kώστας Παλαιολόγος