free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ο Ηλίας Τριανταφύλλου στην τεχνική ηγεσία των Νικητών Ανθούσας

Ο Ηλίας Τριανταφύλλου θα είναι τελικά ο διάδοχος του Βαγγέλη Λαθουρά στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Ο κόουτς Τριανταφύλλου είναι παράλληλα και προπονητής της ομάδα Νέων των ΝΙΚΗΤΩΝ, αφού είναι γνωστή σε όλους η σημασία που δίνουν οι ΝΙΚΗΤΕΣ στις υποδομές, δεδομένου ότι και η πλειοψηφία των παικτών της ανδρικής ομάδας προέρχεται απ τις περίφημες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της.

Ο κ.Τριανταφύλλου είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που κοσμεί με την παρουσία του , σε όλα τα επίπεδα , τα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής .Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 17 ολόκληρα χρόνια ( 1986-2003) .Ξεκίνησε την καριέρα του στις Εθνικές Κατηγορίες απ τον Ηλυσιακό( 1986-1992 Γ΄΄Εθνική) συνέχισε στον Εθνικό Αστέρα( 1992-2002 Γ΄-Β’- Α΄ Εθνική) και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Μαρκό (2002-2003 Γ’Εθνική). Μετράει 340 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με τις 110 απ αυτές στην Α Έθνική .Έχει επίσης συμμετοχές σε εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Κατέχει το δίπλωμα προπονητικής UEFA B από το 2004 και έχει προπονήσει ομάδες υποδομών όπως ο Χαραυγιακός , Ηλυσιακός , Γλυκά Νερά , Παμπαιανικό.
Έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ παίδων με το Παμπαιανικό καθώς και δύο τρίτες θέσεις με τις ομάδες παμπαίδων και νέων του ίδιου συλλόγου Σε επίπεδο ανδρών έχει υπάρξει προπονητής μεταξύ άλλων στα Καλύβια και στον Παμπαιανικό επί σειρά ετών . Όλες οι ομάδες που προπόνησε μέχρι σήμερα, διακρίθηκαν και για το όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν .

Ο Ηλίας Τριανταφύλλου θα συνεχίσει το έργο του Βαγγέλη Λαθουρά , και θα προσπαθήσει βάζοντας και το προσωπικό του στοιχείο, να οδηγήσει την ομάδα μας στην εκπλήρωση των αγωνιστικών της στόχων .

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Οι ενάρξεις των πρωταθλημάτων και κυπέλλου…

Abola Team

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (12 και 13/5) στις διοργανώσεις υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Έπαιξαν σαν … Νικητές

Abola Team