free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τελική ευθεία η Ρόδος για… ΑΠΟ Κερατσίνι

Μετά από την νίκη-πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου σε βάρος της Α.Ε. Αδελφοσύνης με σκορ 6-1 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, ο Α.Σ. Ρόδος στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα «ελάφια» του Πάρη Ανδράλα θα υποδεχθούν το Σάββατο στις 15:00 τον ΑΠΟ Κερατσίνι στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, με την νίκη να φαντάζει το μοναδικό αποτέλεσμα στο μυαλό των «πρασίνων».
Ο Α.Σ. Ρόδος που προέρχεται από το εκτός έδρας «τρίποντο» επί του Πέλοπα Κιάτου, θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του για να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία την οποία ακολουθεί στο τελευταίο διάστημα.
Η προετοιμασία του συλλόγου βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία, με τα «ελάφια» να προπονούνται χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, σε τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πάρης Ανδράλας θα ανακοινώσει την αποστολή.
Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πέτρου Δημητριάδη και Σερτζίνιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έχουν τεθεί εκτός πλάνων. Η συμμετοχή του Νίκου Λέκκα που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, κρίνεται αμφίβολη, καθώς και χθες ο νεαρός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σήμερα ο Πάρης Ανδράλας θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Από την άλλη ο Ανδρέας Μκρτσιάν υπολογίζεται κανονικά, καθώς στο παιχνίδι του Κυπέλλου Δωδεκανήσου εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πέλοπα Κιάτου.

Related posts

Τα τυπικά με Πετρούση στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Βελτιώθηκε και κέρδισε ο ΠΟΑ, 3-2 τον Γιούχτα

Abola Team 2

Με Αμπελακιακό στο Κύπελλο η Προοδευτική

Ρένος Γιαμπουράς