free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Β. Μωραΐτης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν… στον Ηρόδοτο»

Πήρε για τα καλά όπως φαίνεται φόρα ο Ηρόδοτος με μοναδικό στόχο την άνοδο.

Αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις των παικτών της Κρητικής ομάδας που εκτιμούν ότι η άνοδος αποτελεί μονόδρομο γι’ αυτήν.

Στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Φωστήρα για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής, αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια του προέδρου του Ηροδότου κ. Σωκιανού, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο Grandsport.gr, o Βαγγέλης Μωραΐτης.

 

Ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, λέγοντας: «ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα και δεν είναι τυχαίο πως σε πέντε αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ. Αυτό μας κάνει να είμαστε όμως πιο σοβαροί και να δουλεύουμε πιο σκληρά στις προπονήσεις για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι το δυνατό μας χαρτί. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και το έχουμε αποδείξει. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό…».

 

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου του συλλόγου κ. Σωκιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα ήθελα να σταθώ λίγο και στη διοίκηση, τους οποίους ευχαριστώ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Σωκιανό, για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να προσφέρει στην ομάδα αυτά που χρειαζόμαστε και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορεί να τα καταφέρει. Είναι δύσκολο στις μέρες μας να μπορείς να κρατάς ψηλά μία ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αυτό μέχρι στιγμής ο κ. Σωκιανός το έχει καταφέρει και τον ευχαριστούμε».

Related posts

Ο Βασίλης Κλιάφας προπονητής τερματοφυλάκων στον Αστέρα Αμαλιάδας

Abola Team 2

Το Αιγάλεω 2-0 τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Στο στόχαστρο του Φοίβου Κρεμαστής ο Μπανουσάι

Abola Team 3