free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Πάμε να δείξουμε τί αξίζουμε»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηησ με την Τόλμη Περιστε΄ριου έδωσ εο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

Με την αποφασιστικότητα για μία θετική εμφάνιση να είναι σε υψηλά επίπεδα, η Κορωνίδα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να φανεί ανταγωνισιτκή απέναντι στην Τόλμη Περιστερίου

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος, μπορεί να αντιμετωπίζει ορισμένα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο δεν χάνει το κουράγιο του και με δηλώσεις του, δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα καθοριστική αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στην Τόλμη Περιστερίου. Πάμε να δείξουμε τί αξίζουμε και τί μπορούμε να κάνουμε. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε διαρκή αγωνιστική βελτίωση. Επίσης, είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε και άλλες ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας,. Αφού δεν πρόκειτια να διαφοροιήσουμε στο ελάχιστο την φιλοσοφία μας»

 

Βαρύ διάστρεμμα ο Δόγκονας 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Θανάση Δόγκονα ςθα στερηθούν στην Κορωνίδα για τουλάχιστον τις τρεις επόμενες εβδομάδες. Ο πολυσύνθετος παίκτης υπέστη βαρύ διάστρεμμα, το οποίο θα τον υποχρεώσει να μείνει για μακρύ χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Παράλληλα, την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του τερματοφύλακα Απόστολου Βιτζηλαίου.

 

 

 

 

 

Related posts

Λέοντες-Λαρισαϊκός 5-1

Abola Team 3

Πέντε αγώνες κατάταξης αύριο (16/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Είχε αθεώρητα επτά δελτία…

Abola Team