free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-Κέρκυρα 1-1

Η Λαμία δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της ηρωικής Κέρκυρας (1-1) που αγωνίζονταν με εννέα παίκτες για ένα ημίχρονο.

Η Κέρκυρα αγωνίζονταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με εννέα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Σολεϊδη και Μπαλάφα, αλλά κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Σολεϊδης (6′) και Πίτι (45’+ πεν.).

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 6’ λεπτό ο Παμλίδης έβαλε μπροστά στο σκορ την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα ο Σοϊλέδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με το δεξί και ο Παμλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στη συνέχεια η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στο 12′ είχε δοκάρι. Τότε ο Μπλάζιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και λίγο αριστερά και υποδέχθηκε την μπάλα μετά από τη σέντρα του Βάντερσον, έκανε ωραίο πλασέ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

 

Στη συνέχεια η Λαμία συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και το πέτυχε στο τέλος του ημιχρόνου, καθώς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πίτι από τον Σολεϊδη, ο οποίο είδε την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Πίτι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις η Κέρκυρα έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς ο Μπαλάφας αντίκρισε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Στην επανάληψη η Λαμία, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, επιδιώκοντας τη νίκη. Πίεσε την άμυνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ, με τους παίκτες της Κέρκυρας να έχουν «οχυρωθεί» στα μετόπισθεν. Η Λαμία όσο περνούσε ο χρόνος ενέτεινε την πολιορκία, αλλά η άμυνα της Κέρκυρας κατάφερε ν’ αντέξει.

 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7′ Κουκόλης, 50′ Τσούκαλος), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (68′ Ντακόλ), Πίτι, Βάντερσον.

 

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομέζ, Ντιόγκο (56′ Σπίνουλας), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν (75′ Νούνιεζ), Κόντος (46′ Αρτυματάς), Παμλίδης.

 

Related posts

Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ-Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με φανταστική εμφάνιση νίκησε με σκορ 4-1 την ΔΟΕ (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Μουντιάλ 2018: Κροατία-Αγγλία 2-1 στην παράταση με πλήρη ανατροπή!

Abola Team 2

Στα ημιτελικά η Αγγλία επικράτησε 2-0 της Σουηδίας

Abola Team 2