free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-1

Το «ξερό» σουτ του νεαρού αμυντικού στο 84ο λεπτό γλίτωσε τον Ολυμπιακό από μία νέα… γκέλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνοντας τη νίκη 2-1 επί του αξιόμαχου Λεβαδειακού.

Οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, είδαν τον Ζιλέ να σκοράρει πριν το ημίχρονο, αλλά και τον Φορτούνη να χάνει πέναλτι στο 53ο λεπτό. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να… παγώσουν το φαληρικό γήπεδο στο 69’ με τον Γιακουμάκη, αλλά στο 84’ ο Κούτρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Επασί – που φέρει μεγάλη ευθύνη – και έδωσε το «τρίποντο» στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Λιμανιού με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Super League «έπιασαν» στην κορυφή τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ με 20 πόντους, αλλά οι Περιστεριώτες αγωνίζονται τη Δευτέρα (20/11) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η Ένωση αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο «Απ. Νικολαΐδης», το απόγευμα της Κυριακής (19/11).

Απειλή ήρθε από τον Τζούρτζεβιτς, όταν ο Σέρβος στόπαρε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ στο 82ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα, ο Κούτρης λύτρωσε τους γηπεδούχους. Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Μάρτινς βρήκε τον Έλληνα αμυντικό έξω από την περιοχή, αυτός έπιασε το… ξερό σουτ, ο Επασί δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, που του έφυγε από την αγκαλιά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1 των γηπεδούχων και το… ξέσπασμα απ’ όλους στο φαληρικό γήπεδο.

 

Στα τελευταία λεπτά, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να βγει και πάλι στην επίθεση για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Προτό κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το «τρίποντο» που τον έφερε… προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μποτία, Σισέ, Ταχτσίδης (77’ Μάρτινς), Ζιλέ, Φορτούνης (80’ Τζούρτζεβιτς), Καρσελά (60’ Σεμπά), Μάριν, Ανσαριφάρντ.

 

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (58’ Σουμπίνιο), Ομπιόρα, Μητρόπουλος (89’ Μπρίτο), Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης.

 

Related posts

Ο Κ. Σακελλάρης νέος πρόεδρος στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

Abola Team 2

Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες Δάρρα κατά ΕΠΣΑ

Mάνος Χρυσός

Αίας Σαλαμίνας: Υπέγραψε ο Κοντογιαννόπουλος

Abola Team