free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντ στα πολύ ανταγωνιστικά Βριλήσσια, ζητάει ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης. 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, παρουσιάζονται στον Άγιαξ Ταύρου ενόψει του κομβικού εκτός έδρας αγώνα με τα Βριλήσσια.

Το συγκρότημα του Ταύρου θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική του πορεία και παράλληλα να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί της ανόδου, που του έχει αποδοθεί, απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σήφη Βενάκη:

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας σ’ ένα δύσκολο εκτός ε΄δρας παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα, την οποία είχα την ευκαιρία να την δω από κοντά κι έχω αποκτήσει ξεκάθαρη γνώμη για την δυναμική της. Από την πλευρά μα ςδεν έχουμε την πολυέλεια να διαλέξουμε παιχνίδια. Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για την νίκη,. Στον πρωταθλητισμό δνε έχεις άλλα περιθώρια.Όπως προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι , με το ίδιο πρίσμα προσεγγίζουμε κι αυτή την αναμέτρηση».

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Αντώνης Σκουμπουρδής και Γιώργος Ευθυμιάδης μιλούν για την Τερψιθέα σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου