free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Χαλκίδα 1-0 τον Ταμυναϊκό

Η Χαλκίδα ήταν νικήτρια στο Ευβοϊκό ντέρμπι καθώς επικράτησε του Ταμυναϊκού με 1-0, σ’  ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται σε ένα βαρύ τερέν και να έχουν σαν προτεραιότητα το αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ αν και απλήρωτοι τα έδωσαν όλα και έκαναν το καθήκον και με το παραπάνω, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Λαθουρά ήταν βελτιωμένη και δεν φοβήθηκε το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι, αναλαμβάνοντας ενεργητικό και όχι παθητικό ρόλο όπως πολλοί θα περίμεναν. Από την άλλη οι «νερατζούρι» παίζοντας με 4-3-3  χρειάστηκαν χρόνο για βρουν τα πατήματα τους με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο.

Στο 26′ τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν. Ο Βασίλης Αναστασίου δεν μπόρεσε να κόψει Μπλάνκο πήρε τις κόντρες και με αρκετή δόση τύχης η μπάλα στρώθηκε στον Ταυταρίδη που με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μητακίδη.  1-0 για τη Χαλκίδα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ταμυναϊκός ζήτησε πέναλτι στη προσπάθεια του Κώτσι που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Μπακομήτρος τον πίεσε ο μεσοεπιθετικός  του Ταμυναϊκού βρέθηκε στο έδαφος με τον  Μανιώτη να είναι μπροστά στη φάση και να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 34΄ ο Μπλάνκο έβγαλε τη σέντρα η μπάλα στρώθηκε στο Ντελέκο που τελείωσε τη φάση χωρίς να βρει στόχο. Ο Μήτρου στο 39΄ έκανε τη πάσα για το Κούρτη αυτός μέσα από τη περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε στο εξωτερικό μέρος των διχτύων του Σταυριανού.

Ο Πολίτης έκανε το τεχνικό σουτ ο Μητακίδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ, τρια λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μήτρου εκτέλεσε το φάουλ ο Καρατζάς δεν βρήκε τη μπάλα που κατέληξε στην αγκαλιά του Σταυριανού.

Στο 48΄ ο Μπλάνκο έβγαλε τη σέντρα ξυραφιά ο Κρόκος πρόλαβε προ του Ταυταρίδη και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 56΄ Ο Ντελέκος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο εξωτερικό μέρος του αριστερού δοκαριού της ετσίας του Μηατκίδη και έφυγε άουτ.

Προϋπόθεση ευκαιρίας για τους φιλοξενούμενους μετά από αρκετή ώρα στο 64΄ ο Κούρτης έφυγε στο κόντρα επίθεση προσπάθησε να πλασάρει  από μακριά αλλά το σουτ ήταν χλιαρό και ο Σταυριανός μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα

Ο Ταμυναϊκός βγήκε μπροστά στο τελευταία 20λεπτο αναζητώντας την ισοφάριση.

Στο 66΄ Κούρτης και Ραμπαβίλας άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα με τον δεύτερο να κάνει το σουτ που πέρασε λίγο έξω από την εστία.

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Σταυριανός, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου , Χαρτσιάς (72΄ Βαλκάνος), Ντελέκος (92΄ Παπαδάκης), Μπλάνκο (89΄ Εμέκα), Πολίτης (86΄ Ανέστης), Ταυταρίδης

Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μητακίδης, Κρόκος, Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Σιλιγαρδάκης (72΄ Μαλισσόβας), Κώτσι (89΄ Ζάχι), Ι. Αναστασίου Ραμπαβίλας, Κούρτης (84΄ Σταμέλος), Μήτρου (79΄ Πιλάτης)

Πηγή: starsports

Related posts

Νικολακάκης: «Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα τον Γενάρη στον Εργοτέλη και συνεχίζουμε»

Abola Team 3

Αιολικός: Βαρύ πένθος, «έφυγε» ξαφνικά ο Γενικός Αρχηγός, Γρηγόρης Σιμιτζής

Γιώργος Ανανίδας

Φιλικό το Σάββατο 16/9 η Τριγλία Ραφήνας με Καλλιθέα

Abola Team 3