free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Να εκμεταλλευτούμε το βατό πρόγραμμα»

Στην ανάγκη η ομάδα του να συνεχίσιε με νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

 

 

Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Άγιος Δημήτριος με τη σημαντική εκτός έδρας νίκη του με 2-0 επί του Καλαμακίου.

Ένα «τρίποντο» το οποίο επέτρεψε στην «Μπάρτσα» να προσεγγίσει ακόμη περισσόοτερο τις πρώτες θέσεις του τρίτου συναρπαστικού ομίλου τηες Β’ ΕΠΣΑ και πλέον να αντιμετωπίζει την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Καρπούζα:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για εμάς, που  θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι δεν αφήνουμε τους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν απειλητικές φάσεις και αυτό οφείλεται στην εξαιρειτκή ανασταλτική μας λειτουργία. Θέμα, το οποίο το έχουμε επιλύσει εδώ και αρκετό καιρό και αποτελεί την βάση μας. Το πολύ σημαντικό θέμα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, αφορούσε το πρόβλημα που παρουσιάζαμε στο σκοράρισμα. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι σιγά – σιγά βρίσκουμε λύσεις και πλέον αυτό το στοιχείο μας δίνει τη δυνατότητα να φτάνουμε στις νίκες» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ουσιαστικά είμαστε μία κανούρια ομάδα, η οποία συνεχώς κερδίζει πράγματα στο κομμάτι της τακτικής και οι παίκτες αρχίζουν και δένουν στο σύστημα και τη φιλοσοφία που θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το βατό πρόγραμμα, που έχουμε μπροστά μας μέχρι τα Χριστούγεννα καιαν βρεθούμε κοντά στην κορυφή. Με τις κινήσεις, που θα γίνουν τον Ιανουάριο από την διοίκηση του κυρίου Τζινευράκη, θεωρώ ότι θα χτίσουμε γερές βάσεις, ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέορυμε».

 

Ντεμπούτο για Τοπολίδη 

Την πολιτική προώθησης παικτών που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών συνεχίζουν να ακολουθούν με ιδιαίτερη ένταση στον Άγιο Δημήτριο

Στην αναμέτρηση με το Καλαμάκι  ήταν η σειρά του μόλις 17χρονου ανασταλτικού μέσου Ευθύμη Τοπολίδη να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» με την ανδρική ομάδα και να αφήσει πολλές υποσχέσεις.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Παντελής Σταθόπουλος ανέλαβε τον Γκυζιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Kώστας Παλαιολόγος

Πανθησειακός-Τερψιθέα 0-5

Abola Team 3