free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Μας έλειψε το γκολ»

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας εστίασε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού τους λόγους της «λευκής» εντός έδρας ισοπαλίας κόντρα στην Ανθούπολη.

 

 

Σε εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην πολύ ανταγωνιστική Ανθούπολη υποχρεώθηκε ο Γκυζιακός, μένοντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη στον συναρπαστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Οι «πορτοκαλί» αν και είχαν τη υπεροχή, εντούτοις δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της ομάδας των δυτικών προαστίων, στον πάγκο της οποίας ντεμπούταρε ο Θανάσης Ψύλλιας.

Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καββαδία στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας: «Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική και μαχητική ομάδα,όπως είναι η Ανθούπολη, αλλά δεν τα καταφέραμε, Μας έλειψε το γκολ, Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στην Ανθούπολη για την μαχητικότητά της».

«Έχασε» Σαλτογιάννη

 Η αναμέτρηση με την Ανθούπολη έφερε και μία σημαντική απώλεια για τον Γκυζιακό, αφού αποχώρησε τραυματίας ο Άρης Σαλτογιάννης. Ο πολύπειρος φορ αποχώρησε με χτύπημα στο μέτωπο και του τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα. Γεγονός, το οποίο σημαίνει, ότι θα απουσιάσει για διάστημα δέκα περίπου ημερών και συνεχπώς θα απουσιάσει από την επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου.

 

 

 

 

Related posts

Δάφνη Π. Φαλήρου – Άγιος Δημήτριος: Στο φύλλο αγώνα το ενδιαφέρον!

abola10

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

«Φωνάζει» η Αγία Ελεούσα για τη διαιτησία του Σφακιανάκη με Λυκόβρυση

Kώστας Παλαιολόγος