free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά-Αιγάλεω 2-3

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ζηρίνειο η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στο Αιγάλεω και ηττήθηκε με 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκρο στο 29′ με τον Σταύρου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή λίγο αργότερα (33΄) να κάνει και το 0-2.

Στο 50΄ η ομάδα μας αντέδρασε και έκανε το 1-2 με γκολ του Ρέντζη, αλλά το Αιγάλεω ένα τέταρτο αργότερα (65΄) έκανε το 1-3 με τον Ψυχογιό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 72′ από τον Καϊμακαμούδη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Μιχελής (30′ Κοντογιάννης), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Τσαφταρίδης, Τζέλης (46′ Κωνσταντινίδης), Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Ρεντζής.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Κάρδαρης, Κοντιζάς, Δάρρας, Μειμάρογλου, Γούλας, Σκοπελιτης, Σαπαλίδης (60′ Ψυχογιός), Βέρμπης (90+1′ Παπαδόπουλος), Σταύρου Η. (89′ Τουλουβασίλης), Σπανός (76′ Σταύρου Θ.)

Related posts

Τον διοικητικό ηγέτη Νίκο Κατσιγιάννη και όλους τους πρωταγωνιστές της ανόδου στην Football League θα βραβεύσει την Πέμπτη 7/6 ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αήττητου Σπάτων

Abola Team 3

Ανανέωσε όπως αναμενόταν ο Σταύρος Ηλιόπουλος στην Θύελλα Ραφήνας!

Abola Team 3

Πήρε Παναγιώτη Ατματζίδη ο Ασπρόπυργος!

Abola Team 2