free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεφεύγει ο Ηρόδοτος, 1-0 τον Φωστήρα

Ούτε ο Φωστήρας ήταν δυνατόν να σταματήσει τον καταπληκτικό Ηρόδοτο. 

Η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού επιβλήθηκε 1-0 των «κιτρινόμαυρων» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο παραμένει στην κορυφή της γενικής κατάταξης, αλλά αύξησε στους 7 βαθμούς τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση.

 

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έκαμψε την αντίσταση μιας πολύ δυνατής ομάδας, η οποία είχε διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της για πέντε συνεχόμενα ενενηντάλεπτα και παράλληλα κράτησε το αήττητο του σερί.

 

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου έδειξε τις… διαθέσεις του και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιούργησε, μάλιστα, αρκετές σημαντικές φάσεις, χωρίς, όμως, να μπορεί να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα.

 

Στο 57’, ωστόσο, ο Μωραΐτης… έλυσε το γόρδιο δεσμό, αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και σκόραρε για να γίνει το 1-0. Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα, αν και θα μπορούσαν να το διευρύνουν, καθώς είχαν κι άλλες σπουδαίες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του Ετόφ στο 86’.

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (76’ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (90’ Παναγιωτάκης), Ετόφ, Μωραΐτης (84’ Γαρεφαλάκης), Μελισσόπουλος (87’ Καργιωτάκης).

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Νικολόπουλος (62’ Σιμώσης), Μπιταξής (73’ Ρόκας), Γεροκωνσταντής (62’ Πρίκας), Χαρίτος (82’ Στρίγγας), Μήτκας.

Related posts

Προχωρημένες επαφές με Μαρουκάκη ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2

Ανοιχτή προπόνηση στον Ηλυσιακό ενόψει Πανιωνίου

Abola Team

Ενισχύθηκε με Αρκουμάνη ο Αστέρας Ιτέας

Abola Team 2