free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με κορυφαίους τους Γεωργόπουλο και Καριατλή και με πέναλτι του Μπερτσιά τα Πετράλωνα 1-0 το σπουδαίο Χαϊδάρι

Με τους Σταμάτη Γεωργόπουλο (κεντρική ΦΩΤΟ) και Καριατλή να κάνουν το παιχνίδι της ομάδας τους και να οργιάζουν στον αγωνιστικό χώρο, τα Πετράλωνα έκαμψαν με σκορ 1-0 στην έδρα τους την αντίσταση του πολύ καλού Χαϊδαρίου το οποίο ήταν άριστα στημένο στον αγωνιστικό χώρο από τον τεχνικό Γιώργο Κιούρκο.

Το γκολ που έκρινε και την τύχη του αγώνα πέτυχε στο 89′ ο Μπερτσιάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι παρότι έπεσε στην σωστή γωνία ο γκολκίπερ Μίχος και ακούμπησε την μπάλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Κατσιούλης από τον Τουλούπη που άπλωσε άγαρμπα το πόδι του και ο οποίος μάλιστα στην φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Αντωνίου που είχε γοα βοηθούς τους Ε. Μαχαίρα και Τζίκα.

Στο 73′ σε αριστουργηματικό μακρινό χτύπημα φάουλ του Καριατλή ο γκολκίπερ Μίχος δύσκολα με τα ακροδάκτυλα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 65′ 0 Δωριάδης πρόλαβε τον Καπεράι που έμπαινε μόνος του ενώ και ο γκολκίπερ Μίχος στο 77′ πρόλαβε τον Κατσιούλη που επίσης έμπαινε μόνος του.

 Στο 86′ οι αμυντικοί των Πετραλώνων έκοψαν την τελευταία στιγμή τον Ρούπι που με πολλές ντρίμπλες κατάφερε να βρεθεί σε θέση βολής. Πολύ καλός πάντως στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Ρούπι που δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Βέλλης(72′ Ντέντια), Μιχαηλίδης. Γεωργόπουλος, Χρόνης, Αποστόλου(46′ Σαλαπάτας), Μπερτσιάς, Καρούμπαλης(46′ Κυριακάκης), Καριατλής, Μινάι, Κατσιούλης.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Τουλούπης, Κωνσταντίνου, Γκουτελίτσας, Γιαννουλάκης, Καπεράι(75′ Μουρεζίνης), Περλέσι(53′ Ρούπι), Χριστούλης, Παππάς(78′ Δράμι), Σκαραμάγκος(82′ Μπακάμης), Σπυρόπουλος.

Διακρίθηκαν ακόμα, από τα Πετράλωνα οι Μιχαηλίδης, Μινάι, Κατσιούλης, Χρόνης και από το Χαϊδάρι οι Γκουτελίτσας, Χριστούλης, Σπυρόπουλος.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

Επίσης, πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος των Πετραλώνων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος βράβευσε με ανθοδέσμη τον πρώην τεχνικό της ανόδου της ομάδας στην Α΄ΕΠΣΑ Χρήστο Κιούρκο.

Το ματς παρακολούθησαν επίσης ο επικεφαλής της διοίκησης των Πετραλώνων Φώτης Κουρεμένος, ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης με τον μικρό του γιο Λευτέρη, ο γενικός αρχηγός του Ρουφ Αποστόλης Καραμπάς, ο γνωστός τεχνικός Κώστας Αρζένης που πρόσφερε σουβλάκια στον τραυματία ποδοσφαιριστή των Πετραλώνων Κουντού, ο γνωστός ένθερμος υποστηρικτής των Πετραλώνων Πέτρος Σιγίζης, όλα τα στελέχη της διοίκησης των Πετραλώνων, από την ΕΠΣΑ οι Στέλιος Ευστρατίου, Δήμος Κασκαντίρης, Τάσος Λυμπέρης και πολλές όμορφες παρουσίες όπως και ο γνωστός παράγοντας Γιώργος Μυκωνιάτης. Εκεί ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Εκεί ήταν και ο παλαίμαχος άσος Μιχάλης Καριατλής όπως και ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή Στέφανου ϊσσα.

Το ματς ξεκίνησε με δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση αφού άργησαν να τελειώσουν όλα τα ματς που προηγήθηκαν του συγκεκριμένου αγώνα στο γήπεδο Ρουφ λόγω του ότι η νεροποντή σκέπασε με νερό τον αγωνιστικό χώρο και υπήρξαν κάποιες διακοπές στα προηγούμενα ματς. 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (3/2)

Abola Team

Πηρε Αθανασόπουλο Ο Ιάσονα.

Abola Team 2

Για κοινωνικό σκοπό και για τον Τάκη Λουκανίδη παίζουν την Μεγάλη Τετάρτη οι παλαίμαχοι του Ρουφ, της Θήβας και η Πολυεθνική ” ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ”

Abola Team 3