free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Διαγόρας 2-0 εκτός τον Ιωνικό

Ακόμα μια σπουδαία νίκη που συνοδεύτηκε με μεγάλο διπλό για τον Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι νησιώτες, πέρασαν κι από την Νεάπολη, επικρατώντας με 0-2 και αν ο Ιάλυσος τους είχε κάνει το… δώρο στον Κορυδαλλό αυτή τη στιγμή θα βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

 Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και στο 25′ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Σουάνης πίεσε τον Κωστούλα και του έκλεψε την μπάλα, με τον Γιόνδη απέναντι στον Κουρεπίνη να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 30′, όταν ο Στεφανάκος έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Προβατίδης απομάκρυνε πριν ο Μπάτσι σκοράρει. Το 1-0 ήταν τελικά και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ομάδα της Ρόδου, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να τελειώσει όσο πιο σύντομα μπορούσε το παιχνίδι και τα κατάφερε. Στο 52′, ο Γιόνδης και πάλι μπήκε στην περιοχή του Ιωνικού και από πλάγια θέση με πλασέ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιωνικός έκανε το 2-1, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το τέρμα αυτό για φάουλ. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν είχαμε κάτι άλλο συγκλονιστικός και το 2-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι και το τέλος, με τον Διαγόρα να πανηγυρίζει ακόμα ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα και τον Ιωνικό να παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Συνθέσεις:

IΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κωστούλας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου (77′ Σικαλιάς), Καλτσάς (56′ Zαγοριανός), Πλάκας (59′ Γεωργόπουλος), Μπάτσι, Νικολέττος, Τζουμάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος (29′ Μπουρλάκου), Προβατίδης, Παυλίδης, Ρούνιτς, Γεωργίου (87′ Ούγκο), Σουάνης (75′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (90′ Παναγιωτίδης), Βελλίνης, Βελέτης.

Πηγή: gazzetta

Related posts

Απέκτησε Χατζηκυριάκο η Καβάλα

Abola Team 2

Ο Σήφης Βενάκης στο «τιμόνι» του Φωστήρα

Γιώργος Ανανίδας

Ισόπαλες με σκορ 1-1 Χαλκίδα-Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2