free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ 4-2

Την ήττα με 4-2 γνώρισε ο ΑΟ Άνοιξης στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Άνοιξης μπήκε από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά για την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ και το κατάφερε στο 8’ όταν ο Κωβαίος με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Γεωργούση, έκανε το 1-0. Το προβάδισμα της Άνοιξης κράτησε επτά λεπτά καθώς ο Μπόσιος με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Ο ΑΟ Άνοιξης όμως πήρε ξανά το προβάδισμα στο 28’ όταν ο Πούφλης με πλασέ, έπειτα από ασίστ Δαρζέντα, έγραψε το 2-1. Ο τοπικός Ολυμπιακός είχε την «απάντηση» στο 34’ όταν ο Μπαλωμένος με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2 ενώ στο 36’ είχε δοκάρι σε σουτ του Ζουρούδη. Ο ίδιος παίκτης στο 57’ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 82’ ο Κωβαίος πέτυχε το 3-3 αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Στο 88’ ο Ζουρούδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπαλόκας (78’ Αμανατίδης), Παπαντζίμας (81’ Παπαγεωργίου), Μαστρογιάννης (88’ Ράλλης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Τρακάκης (75’ Ξένος), Άλι (65’ Μιχαηλίδης), Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης, Γεωργούσης, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (65’ Καραχάλιος), Κωβαίος.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

«Φουλάρει» για μεταγραφές ο Αστέρας Βάρης

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε το ντέρμπι ο Αήττητος, «φωνάζει» ο Άγιος Στέφανος!

Ρένος Γιαμπουράς