free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Προοδευτική, 3-2 τον Ιάλυσο

Στα δύσκολα έβγαλε ψυχή η Προοδευτική που επικράτησε τελικά του Ιάλυσου με σκορ 3-2.

Πολύ σκληρή για να… πέσει από την κορυφή η Προοδευτική. Οι «βυσσινί», με αυτογκόλ του Αρχοντούλη στο 90′, πήραν ακόμα μια σημαντική νίκη με 3-2 απέναντι στον Ιάλυσο και παρέμειναν στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κορυδαλλού, βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 7′ με ένα πανέμορφο γυριστό σουτ του Κουϊρουκίδη, ενώ 21 λεπτά αργότερα έδειχνε πως θα έχει ένα εύκολο μεσημέρι… Συγκεκριμένα, ο Διλαβέρης με ένα πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0. Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα τελικά… Στο 41′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι, ο Μπεγλετσής μείωσε σε 2-1 κι έβαλε τον Ιάλυσο στο παιχνίδι.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο επόπτης έδειξε οφσάιντ τον Φαβάλι. Ωστόσο, ο άσος του Ιάλυσου βρήκε και πάλι δίχτυα στο 52′. Αφού πέρασε με υπέροχη κίνηση όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε τον Μπαντίκο για το 2-2. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε… φωτιά, με την «Προο» να θέλει το γκολ της νίκης, αλλά την ομάδα της Ρόδου να απειλεί χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά η λύτρωση για τους «βυσσινί» ήρθε στο 90′. Σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πέππα, αυτός έκανε το σουτ, την έστειλε πάνω στον Αρχοντούλη κι αυτός άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2 τη Προοδευτικής, το οποίο την κράτησε και μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνθέσεις: 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Πολιανίδης (75′ Τσαλαούσης), Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Χρήστου (60′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπελέρης, Κανελλόπουλος (85′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Δηλαβέρης (68′ Πέππας).

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χριστόφ (36′ Μπεγκλετζής) (86′ Μπεγκλετζής), Τσούπρος, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Καμπλιώνης, Πόποβιτς, Δελαπόρτας, Φαβάλι

 Πηγή: gazzetta

 

Related posts

Πάει Λουτράκι ο επιθετικός Γωνιάδης!

Abola Team 2

Στην προετοιμασία του Αήττητου Σπάτων ο Βραζιλιάνος Τζάκσον

Abola Team 2

Ποτουρίδης: Σκόραρα σε ένα ιστορικό γήπεδο…

Abola Team