free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Τα κορίτσια της UNION EUROBANK στην πρεμιέρα νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΟ Βάρης

Εκπληκτική και εκρηκτική πρεμιέρα πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK στο φετινό Ανεξάρτητο Εργασιακό Πρωτάθλημα ΗΝΙΟΧΟΣ.

Τα κορίτσια της UNION EUROBANK υπό την καθοδήγηση της Λίας Μήτση που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ επικράτησαν του αξιόμαχου ΑΟ Βάρης με 3-0 σετ, στο ματς που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην αίθουσα “Κασιμάτης” το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το πρώτο σετ στο οποίο έγινε πραγματική μάχη.

Σε αυτό η ομάδα της UNION EUROBANK αν και βρεθηκε ακόμα και με εφτά πόντους πίσω στο σκορ είχε το σθένος να περάσει στην αντεπίθεση και να πάρει το σετ με 26-24.

Η UNION EUROBANK που ακολούθως απέκτησε καλύτερη ψυχολογία πήρε και τα άλλα δύο σετ με 25-14 και 25-15.

Στο ματς αυτό ξεχώρισαν οι πολύ καλές πάσες από την Νταουσιάνη, οι εντυπωσιακές υποδοχές της Πρανδέκα και τα δυνατά καρφιά από την Λυροπούλου και την Βήτου. Όμως όλες οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της UNION EUROBANK ήταν υπέροχες.

Διαιτητής ήταν ο Νέστορας Τσίτσικας και γραμματεία η Ειρήνη Δένδη.

UNION EUROBANK (Κόουτς Λία Μήτση): Μπάμπουλη, Φλωροπούλου, Πρανδέκα, ΄Ντραγκίτσι-Νικολάου, Νταουσιάνη, Αθανασοπούλου, λίμπερο η Αρκά ενώ έπαιξαν επίσης οι Βήτου, Λυροπούλου, Μεγρέμη, Άξη, Παγώνη, Νάκου, Κουμάκη, Τερλιάνη.

ΑΟ ΒΑΡΗΣ (Κόουτς Στέλιος Γρίσπος): Αργυροπούλου, Αδάμης, Σταμούλη, Γκόλας, Μακρή, Στρωματιά, λίμπερο Τσιορλίδα ενώ έπαιξαν επίσης οι Ζαγκλαγκούτη, Δημάκη, Τοράκη.

 

Related posts

Η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK 3-0 σετ την Άμιλλα Καματερού

Abola Team 3

Παλληκαρίσιο “διπλό” της Union Eurobank!

Abola Newsroom

Με ανατροπή στο σκορ η UNION EUROBANK νίκησε με 3-2 τους επικίνδυνους Μπέμπηδες και έκανε το 6Χ6

Ρένος Γιαμπουράς