free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Πήραμε μια νίκη που είχαμε ανάγκη»

Στην αξία της νίκης επί της Νέας Ιωνίας στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Ήφαιστος Περιστερίου με την δύσκολη, όος ιδιαίτερα σημαντική του νίη με 2-1 επί της μαχητικής Νέας Ιωνίας.

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι προέρχονταν από τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟ Ρουφ (1-2) και Κένταυρο Βριλησσίων (1-0), κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το διπλό σοκ και α φτάσουν σε μία εποιτυχία, που τους επέτρεψε να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την εν γένει ικανοποίησή του για την σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ ανταγωνιστικό:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί, κυρίως για την ψυχολογία μας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδ απυ ηταν πολύ μαχητική κι εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει, την αδικεί. 

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς κι ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο πολύ γρήγορα γκολ, αφού μόλις στο 5’ προηγηθήκαμε με 2-0, αποκτώντας αυτοποίθηση για τη συνέχεια. Κι εκεί όπου όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα ήρεμο απόγευμα, ήρθε το γκολ από τη Νέα Ιωνία, που μας έβαλε σε μία δύσκολη κατάσταση. Ο παίκτες μου ασυναίσθτα έδωσαν γήπεδο τους αντιπάλους, οι οποίοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να μας απειλήσουν. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ανακτήσαμε την θειτκή μας ψυχολογία για τη συνέχεια»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Πήραμε μία επαγγελματική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Παίζουμε την μισή παραμονή με Τερψιθέα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζουν Οικονομόπουλος, Μόχλας στον Κένταυρο

admin