free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γεμάτοι υπερηφάνεια στον Αήττητο Σπάτων για την εκπληκτική πορεία της ομάδας

Η υπερηφάνεια είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στις τάξεις της ομάδας του Αήττητου Σπάτων με ευχάριστη αφορμή την εκπληκτική πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στην ανάρτηση που έγινε από το Γραφείο Τύπου του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

 

ΑΉΤΤΗΤΟΙ

Δευτέρα σήμερα και μας βρίσκει όλους με χαμόγελα και ικανοποιημένους με την χθεσινή μεγάλη εμφάνιση της ομάδας μας.

Επιτέλους έγινε και ένα παιχνίδι ανοικτό με τις δύο ομάδες να παίζουν για την νίκη και όχι άλλο αποτέλεσμα, η πολύ καλή ομάδα της ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ έδωσε την ευκαιρία στην δική μας ομάδα και τους παίκτες μας να δείξουν το ταλέντο και την ποιότητα τους.

Μεχρι και το χθεσινό παιχνίδι ΌΛΟΙ οι αντίπαλοι έπαιζαν μαζικές άμυνες προσπαθώντας να μην φάνε το γκολ ενώ εχθές έγινε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της κατηγορίας, όλες οι γραμμές λειτούργησαν άψογα και όσοι παρακολουθησαμε την αναμέτρηση ευχαριστήθηκαμε ποδόσφαιρο, το σκορ θα μπορούσε να ήταν κ 4-0 (μεγάλες ευκαιρίες με ΚΡΗΤΙΚΟ στο 69′ και τον ΤΣΕΠΑ στο 77′ τετ α τετ με το τέρμα, έφυγαν τα σουτ άουτ).

Σήμερα διαβάζοντας στον γραπτό κ ηλεκτρονικό τύπο όλοι αναφέρουν την ποιότητα και ανωτερότητα της ομάδας του ΑΉΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ και αυτό μας κάνει ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ και είναι και μια ανταμοιβή, για τους παίκτες, προπονητές, παράγοντες αλλά και τον ΝΊΚΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ τον δημιουργό αυτής της αρμάδας των ΣΤΑΦΥΛΟΦΟΡΩΝ των Μεσογείων.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες ήρθαν στο κέντρο του Γηπέδου και κοντά στην εξέδρα, χειροκρότησαν τους φιλάθλους και εισέπραξαν το δικό τους θερμό κ ειλικρινές χειροκρότημα των ΦΙΛΆΘΛΩΝ που βρέθηκαν στο γήπεδο, που παρ όλο τον άσχημο καιρό ήρθαν αρκετοί.

Ευχόμαστε το γήπεδο κάποια στιγμή να γεμίζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα κάτι που σε άλλες εποχές (πριν κρίσης) θα ήταν το μόνο σίγουρο, όμως η κρίση όχι μόνο στα Σπάτα αλλά σε όλα τα γήπεδα και αθλήματα έχει κτυπήσει.

Σαν επίλογο κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση, την μεγάλη νίκη στο πιο ουσιαστικό Ντέρμπι του ομίλου απέναντι σε μια καλό δουλεμένη ομαδας όπως η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Αυτα για σήμερα και εδώ θα είμαστε για ότι νεώτερο, την Κυριακή δεν έχουμε αγώνες στην Γ ΕΘΝΙΚΗ, οπότε ίσως έχουμε κάποιο φιλικό αλλά αυτό μόλις είναι να γίνει θα σας ενημερώσουμε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ..

εκ του Γραφείου Τύπου

Related posts

Επαφές με Μανώλη Κωλέτση ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2

Μπόνους έως 9.000 ευρώ για τη Θύελλα Ραφήνας!

Abola Team 2

Απορρίφθηκε η έφεση της Ρόδου, ελπίζει στην αναδιάρθρωση όπως και ο Φωστήρας για την παραμονή στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3