free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Πολλά μπράβο στα παιδιά!»

 

Τον ενθουσιασμό του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η ΑΕ Μεταμόρφωσης με το σπουδαίο της «διπλό» επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 2-1.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων να διευρύνει το αήττητο, που έχει δημιουργήσει μετά την ολοκλήρωση των εννέα πρώτων «στροφών» του πρωταθλήματος και το σημανιτκότερο να πατάει πολύ πιο γερά στα πόδια τουμ, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην αξία του «τριπόντου» το οποίο ήρθε στο 90ό λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκσι, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

«Πετύχαμε ένα πολύ μεγάλο «διπλό», το οποίο μας δίνει ώθηση για την καθοριστική συνέχεια. Το πλέον σημαντικό είναι ότι ζευγαρώσαμε τις νίκες μας απέναντι σε μία πολύ δυνατή και αξιόμαχη ομάδα και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είναι άξιοι συγχαρητηρίων και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Επίσης, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι αποκτώντας ρυθμό και βγάζοντας πράγματα, τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Γεγονός το οποίο μας κάνει πολύ χαρούμενους. Είμαι πολύ αισιόδοξος γι’ αυτή τη ομάδα και συνεχίζουμε. Το γεογνός ότι εμείς και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου είμαστε οι μοναδικές ομάδες του ομίλου χωρίς ήττα νομίζω λέει πάρα πολλά»

 

 

Related posts

Ανανέωσαν και οι Κούρτι-Μαραβελάκης με τον ΠΟΨ

Ανακοίνωσε τον επιθετικό Νίκο Ντάρλα η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10