free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη!»

Στην αξία της εκτός έδρας επικράτησης επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Ιλίσια 2004 με την σπουδαία όσο και δύσκολη εκτός έδρας νίκη του επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας με 1-0

Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία της νίκης , αλλά και στην μαχητικότητα τνω παικτών του, στους οποίους απένειμε τα εύσημα: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ’ ένα  πολύ δυνατό αντίπαλο και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου ήταν ήρωες αφού κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια, δίνοντας μάχη στην λάσπη  ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν χάρη στο γκολ, που  πέτυχε ο Καβύρης στο 83’. 

Το ζητούμενο είναι ότι καταφέραμε και φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών σ’ ένα παιχνίδι, που φαινόταν ότι θα κατέληγε στην ισοπαλία. Η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης».

 

Τράβηγμα ο Σώκλας

Το δικό τους … αντίτιμο φαίνεται πώς είχε για τα Ιλίσια 2004 η εκτός έδρας νίκη επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας με 1-0, αφού ο Χρήστος Σώκλας εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο με τράβηγμα στην γάμπα και πλέον η συμμετοχή του κόντρα στη Λαύρα Αργυρούπολης κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

 

 

 

  

 

Related posts

Τέλος ο Μάλλιος από τον ΑΟ Βύρωνα

abola10

Ένα από τα μεγάλα… κανόνια της Αθήνας ο Χάρης Χαραλάμπους (ΠΑΣ Γαλάτσι) σήμερα στις 6.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Συνεχίζει με τον Αντώνη Κουφογιαννάκη στον πάγκο η Κοψαχείλα