free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Η ομάδα μας έδειξε μέταλλο»

Στις πτυχές που οδήγησαν τον Ολυμπιακό Λιοσίων στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Θριάμβου Αθηνών, στάθηκε ο Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Στην κορυφή του συγκλονιστικού πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας «πάτησε» ο Ολυμπιακός Λιοσίων μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί του Θτιάμβου Αθηνών.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνοντας χαρακτήρα και τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραννα φύγουν νικητές από την δύσκολη έδρα του Θριάμβυ Αθηνών, χάρη σε γκολ του Ταξιάρχη Κυριάκη στο 87’ και πλέον να φιγουράρουν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους, μαζί με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, στρέφοντας την προσοχή του στην καθοριστική συνέχεια:

«Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας επέτρεψε να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, Το θετικό είναι ότι η ομάδα μας έδειξε μέταλλο και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, κατάφερε να φτάσει στην νίκη, χάρη σε γκολ του Κυριάκη στο 87’.

Σίγουρα το γεγονός ότι εκτός έδρας δεν έχουμε ηττηθεί, έχοντας μάλιστα να επιδείξουμε τέσσερις νίκες μέχρι στιγμής, σημαίνει κάτι και σίγουρα αναδεικνύει τα ψυχικά χαρίσματα των ποδοσφαιριστών μου» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Ολυμπιακού Λιοσίων, ο οποίος στην συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στο επερχόμενο ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους:

«Τώρα η σκέψη μας στρέφεται αποκλειστικά στο επερχόμενο ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους . Μία ομάδα πολύ δυνατή, ανταγωνιστική και αρκετά φιλόδοξη. Ευχής έργο είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της δυναμικής των δύο ομάδων και ας κερδίσει ο καλύτερος».

 

 

 

   

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Για το καλύτερο με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Διάνα: «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» (pic)

Γιώργος Ανανίδας