free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άμεση ανασύνταξη επιχειρείται στον Ιάλυσο

Με άδεια χέρια επέστρεψε από το γήπεδο του Κορυδαλλού ο ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς την Κυριακή γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 από την πρωτοπόρο Προοδευτική για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Οι «τοξοβόλοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, αντέδρασαν και ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση, φτάνοντας στην ισοφάριση, δημιουργώντας και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, που όμως τις σπατάλησαν και τελικά δέχθηκαν και τρίτο τέρμα που τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν.
Στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση, καθώς η ομάδα του νησιού μας, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» που θα την έβαζε για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου.
Το πρόβλημα εστιάζεται σε δύο σημεία για τους «τοξοβόλους». Το πρώτο είναι ότι η ομάδα δέχεται πολύ εύκολα γκολ και αναγκάζεται να κυνηγά το σκορ στην πλειονότητα των φετινών της αναμετρήσεων και δεύτερο ότι, οι «τοξοβόλοι» δεν έχουν το εύκολο γκολ, αφού πρέπει να δημιουργήσουν πληθώρα ευκαιριών για να σκοράρουν. Προβλήματα τα οποία έχει εντοπίσει ο Κώστας Βασιλακάκης και καλείται άμεσα να τα διορθώσει.
Τώρα οι «τοξοβόλοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τους «βυσσινί» και να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με το θετικό να είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο σαββατοκύριακο, καθώς το πρωτάθλημα θα διακοπεί.
Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΑΣ Ιάλυσος είναι εντός έδρας με τον Α.Ο. Λουτράκι, με το παιχνίδι να αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.
Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις της εβδομάδας ξεκίνησαν χθες στο «Οικονομίδειο», με τον Κώστα Βασιλακάκη να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα οι «τοξοβόλοι» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Δήμας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, συνέχισε τις θεραπείες.

Related posts

Φιλικό: ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C – Πανιώνιος.. ραντεβού στις 7 Σεπτέμβρη!

Ρένος Γιαμπουράς

Η Τριγλία 3-0 τον Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Παίκτης της Καλλιθέας είναι και επίσημα ο νεαρός τερματοφύλακας

Ρένος Γιαμπουράς